LISTA: 30 bästa nyförvärven i Allsvenskan 2017

LISTA 30 bästa nyförvärven i Allsvenskan 2017

Största nyförvärven i Allsvenskan 2017

Bästa nyförvärven i Allsvenskan 2017? Bästa nya värvningarna i Allsvenskan 2017? I den svenska toppdivisionen, Allsvenskan, finns det en hel del talangfulla spelare, inte minst som vi har sett på listan över unga talanger i Allsvenskan. Den svenska fotbollen drar mycket publik, och många är dedikerade i sitt fotbollstittande. Det går kanske inte att jämföra med England eller Spanien, men de stora fotbollsklubbarna har mycket stöd runtom i landet.

Årets Allsvenskan 2017 ryktas bli mycket spännande, då udda topplag likt BK Häcken och IFK Göteborg har värvat in nya, spännande spelare som kan överraska och utmana i toppen av tabellen. Övriga topplag likt Malmö FF och AIK har även de många spännande spelare, och Djurgården har fått hem Kim Källström. Nya spelare har värvats in och tagits hem för att de förväntas kunna utmana i den allsvenska skytteligan såväl som assistligan, då alla vill förbättra sin klubbs chanser och odds att tillslut stå som vinnare av Allsvenskan 2017.

Bästa unga spelarna i Allsvenskan

Denna lista handlar dock om nya värvningar som är intressanta och heta i Allsvenskan. Spelare som vi rekommenderar att man håller ett extra öga på under säsongen 2017, något man förmodligen inte kommer kunna undvika. Några av de känner vi igen sen tidigare då de varit med en eller ett par säsonger men det finns säkerligen en och annan som ni ser för första gången.

Andra listor som vi gjort som även har man Allsvenskan att göra är till exempel de om Allsvenskans bästa domare och yngsta lagen i Allsvenskan 2015. Ni får även inte missa hur vi på Silly Season Sverige tippar Allsvenskan så 2017 i artikeln ”så slutar Allsvenskan 2017”. Ta gärna en titt på de tidigare nämnda listorna och artiklarna efter att vi gått igenom de största nyförvärven i svensk fotboll 2017.

30. Aliou Badji, Djurgården
29. Melker Hallberg, Kalmar FF
28. Shkodran Maholli, BK Häcken
27.Philip Haglund, Sirius
26. Kennedy Igboananike, Örebro SK
25. David Boo Wiklander, IFK Göteborg
24. Sulejman Krpic, AIK
23. Henrik Björdal, IFK Göteborg
22. Björn Paulsen, Hammarby
21. Tim Erlandsson, AFC Eskilstuna
20. Johan Bertilsson, Östersund
19. Jesper Nyholm, AIK
18. Kristinn Freyr Sigurdsson, GIF Sundsvall
17. Emmanuel Frimpong, AFC Eskilstuna
16. Simon Skrabb, IFK Norrköping
15. Gershon Koffie, Hammarby
14. Gudmundur Thorarinsson, IFK Norrköping
13. Abdul Razak, IFK Göteborg
12. Mads Fenger, Hammarby
11. Jesper Karlsson, Elfsborg

10. Chisom Egbuchulam, BK Häcken

LISTA 30 bästa nyförvärven i Allsvenskan 2017

Född: 1992
Klubb: BK Häcken
Position: Anfallare

Häcken hoppas att de har lyckats hitta en ny favorit-skyttekung och 25-åringen kan komma att bli en stor publikfriare på Hisingen. 2016 utsågs han till nigerianska ligans bäste spelare, efter en sejour i Enugu Rangers, och öste in mål.

9. Mikkel Diskerud

LISTA 30 bästa nyförvärven i Allsvenskan 2017

Född: 1990
Klubb: IFK Göteborg
Position: Mittfältare

Mikkel, eller ”Mix” som han kallas, är ett mycket intressant nyförvärv för IFK Göteborg och 26-åringen har gjort sex mål på 38 landskamper för USA. Han representerade även Norge på ungdomsnivå.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply