LISTA: 25 största talangerna i Allsvenskan

LISTA: 25 största talangerna i Allsvenskan 2018

Största talangerna i Allsvenskan

Bästa unga spelarna i Allsvenskan? Bästa tonåringarna i Allsvenskan ? De finns många unga spelare i Allsvenskan, men däremot är det inte lätt att hitta de största talangerna i Allsvenskan och vilka som blir de största talangerna i svensk fotboll? Det är många som vill se morgondagens stjärnor och söker därför efter unga svenska fotbollstalanger och unga svenska fotbollsspelare i bland annat Allsvenskan och Superettan.

Utgörs de största talangerna i allsvenskan av de unga spelare som profileras i de populära fotbollsspelen FIFA, PES och Football Manager? Några listor som vi skapat där talanger lyfts fram i spelen är bland annat de bästa talangerna på Football Manager, bästa fynden i Football Manager 2016 och Talangerna med högst potential i FIFA. Speltillverkarna kanske inte alltid har rätt vilket vi kan se när vi tar en titt på tidigare års talanger: Supertalanger på Football Manager – Vad hände sen?

När det kommer till att vara tränare för ett lag och ansvara för spelarövergångar och allt annat som rör klubben är det utan tvekan Football Manager eller FM som det även kallas. För dig som försöker hitta det bästa FM-laget eller det bästa FIFA-laget så har vi samlat all info i några listor.

Se bland annat våra listor med de bästa målvakterna i FIFAbästa anfallare FIFA, bästa målskyttarna i FIFA 16, bästa frisparksskyttarna i FIFA 16spelare med de bästa finterna på FIFA 16spelare med bäst fysik på FIFA . FM-spelet är väldigt populärt och känd världen över även om det har sina små defekter ibland vilket vår lista med roliga bilder på Football Manager visar.

LISTA: 25 största talangerna i Allsvenskan 2018

Bästa unga spelarna i Allsvenskan

Denna lista handlar dock om unga spelare som är intressanta i Allsvenskan. Spelare som vi rekommenderar att man håller ett extra öga på under säsongen. Några av de känner vi igen sen tidigare då de varit med en eller ett par säsonger men det finns säkerligen en och annan som ni ser för första gången.

Andra listor som vi gjort som även har man Allsvenskan att göra är till exempel de om Allsvenskans bästa domare och yngsta lagen i Allsvenskan. Ni får även inte missa hur vi på Silly Season Sverige tippar Allsvenskan så 2017 i artikeln ”så slutar Allsvenskan”. Ta gärna en titt på de tidigare nämnda listorna och artiklarna efter att vi gått igenom de största talangerna i svensk fotboll. Observera att några av dessa är tillfälliga namn.

25. Filip Dagerstål – IFK Göteborg

24. Kevin Ackerman – BK Häcken

23. Eric Smith – IFK Norrköping

22. Oscar Linnér – AIK

21. Tim Erlandsson – AFC Eskilstuna

20. Delaho Irandust – BK Häcken

19. Franz Brorsson – Malmö FF

18. Svante Ingelsson – Kalmar FF

17.  Jonathan Augustinsson – Djurgården

16. Gustav Berggren – BK Häcken

15. Joel Andersso – BK Häcken

14. Carl Johansson – Kalmar FF

13. August Erlinmark – IFK Göteborg

12. Adam Andersson- IFK Göteborg

11. Isac Lidberg – Hammarby

10. Måns Saebbö – IFK Göteborg

LISTA 25 bästa unga spelarna i Allsvenskan 2017

Född: 2000
Klubb: IFK Göteborg
Position: Anfallare

Fanns med under Blåvitts läger i Dubai och ser mycket lovande ut, och trots att han enbart är 16 år gammal kan vi få se en del av honom redan i år.

9. Simon Olsson – IF Elfsborg

LISTA 25 bästa unga spelarna i Allsvenskan 2017

Född: 1997
Klubb: IF Elfsborg
Position: Mittfältare

– Otroligt klok spelare, sade Anders Svensson om den blott 19-årige mittfältarens spel, och gör han bra ifrån sig kommer han att kunna se fram emot mycket spel i Borås i vår och sommar.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply