Topp 10: Bästa frisparksskyttarna i FIFA 16

Topp 10 Bästa frisparksskyttarna på FIFA 16

Topp 10 frisparksläggare i FIFA 16

Bästa frisparksskyttar i FIFA 16? Vem är den bästa frisparksskytten i FIFA 16? För att vinna matcher så handlar det ytterst handlar det om att göra mål i FIFA 16. Här hittar du de främsta frisparksskyttarna i FIFA 16. Vilka PL frisparksskyttar ska man välja i FIFA 2016? Detta är de bästa spelarna som kan ge dig målen när du får frisparkar och som du behöver för att vinna matcher i FIFA 16. Vilka spelare är frisparksspecialister FIFA 16?

Ett frisparksmål där motståndarna står som fastfrusna i marken är en fröjd för ögat. När du får en frispark så är det en av dessa tio spelare som du ska låta ta frisparken ifall du vill göra mål. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Topp 10: Bästa frisparksskyttarna på FIFA 16

När vi ändå snart ska få reda på vilka de bästa frisparksskyttar på FIFA 16 är så kan vi lika bra ta reda på vilka de bästa frisparksskyttarna är i verkligheten. Där hittar du några av de bästa frisparksskyttarna i PL, La Liga, Serie A och Bundesliga. Givetvis är inte alla våra listor uppdaterade, men listorna ger en bra bild av verkligheten och hjälp när man ska hitta de bästa frisparksskyttarna på FIFA 16. Här går vi igenom listor som är relaterade till de bästa frisparksskyttarna i olika ligor och lag. Några av dessa listor är givetvis världens bästa frisparksskyttar, bästa frisparksskyttarna i Premier League och Premier League-spelarna som får flest frisparkar med sig. Varför inte ta en titt på några spelare som slagit dåliga frisparkar och kan utgöra de sämsta frisparksskyttarna så vet du vilka spelare du inte ska välja till ditt lag. Ta en titt på några av världens sämsta frisparksvarianter och de sämst slagna frisparkarna någonsin. Låt oss nu ta en titt på de bästa frisparksskyttar i FIFA 16.

10. Marco Reus – Borussia Dortmund (Tyskland)

Marco Reus är en av de bästa frisparksskyttarna i FIFA 16

9. Alban Meha – Konyaspor (Turkiet)

Alban Meha är en av de bästa frisparksskyttarna i FIFA 16

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply