Gareth Bale bekräftar: ”Inte många i laget har mitt nummer”

bet365

Gareth Bale berättar om senaste tidens händelser

Gareth Bale har precis upplevt några av sina bästar dagar av sitt liv efter att ha lyckats hjälpa Wales att ta sig till EM för första gången någonsin.

Efter en jobbig tid för Gareth Bale har det börjat gå bättre då han var den största anledningen till att Wales kommer att spela sitt första europamästerskap någonsin nästa år. Bale har varit med om några otroliga dagar i hemlandet men nu är han tillbaka i Madrid för att förbereda sig inför lördagens match mot Levante. Spelaren har inte haft en helt lyckad säsongsinledning i den spanska huvudstadsklubben och nu berättar han i en intervju med Walesonline om relationen med spelarna i klubblaget.

”Jag fick ett meddelande av Rafael Benítez där han gratulerade mig, jag fick även gratulationer från andra inom klubben, men för att vara ärlig så har inte många mitt nummer. Jag försöker att inte synas så mycket. Det har varit ett par galna dagar och jag har inte haft tid att titta på min telefon, svarade walesaren.

Kunde valt att spela för England

I samma intervju säger Bale att han kunde valt att spela för England och att han tänkte på det i någon sekund.

– Jag tänkte på det i någon sekund sen sa jag till mig själv att jag borde sluta, jag är walesare, jag älskar Wales och alla vet att jag vill spela med det landslaget. Det var aldrig riktigt en möjlighet, avslutar superstjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply