Mats Hummels: ”Jürgen Klopp kommer att vinna Premier League med Liverpool”

bet365

Mats Hummels tror stenhårt på sin förre tränare

Jürgen Klopp har nyligen tagit över Liverpool, och många har höga förväntningar på vad tysken kan åstadkomma med klubben. En som tror att han kan ta laget hur långt som helst är Borussia Dortmund-spelaren Mats Hummels, som tror riktigt mycket på sin förre trönare.

Det har inte undgått någon att Jürgen Klopp har tagit över Liverpool efter det att Brendan Rodgers fått sparken. Nyheten har fått mycket utrymme i media, och många väntar otåligt på att se vad tysken kan göra med Liverpool för att ta dem tillbaka till den absoluta toppen.

”Kommer att vinna ligan med Liverpool”

En som tror att han kan lyckas med just detta är managerns förre nyckelspelare Mats Hummels Borussia Dortmund. Han intervjuades av The Mirror, och där öste han på med lovord om Klopp.

— Jag är övertygad om att han kan vinna ligan med Liverpool, säger mittbacken till tabloiden.

Han tror att det är hans förmåga att bygga ett slagkraftigt lag med små resurser som kan ta honom till ligaguldet.

— Han har visat att han varken behöver den största transferbudgeten eller de största namnen i spelartruppen för att vinna de största titlarna, menar Hummels.

”Blir svårt”

Hummels är dock medveten om den tuffa utmaning som Klopp ställs inför.

— Det finns klubbar i England som inte har några ekonomiska begränsningar överhuvudtaget, men han har bevisat att han kan bemästra såna lag ändå med sin intelligens. Han kanske inte lyckas kortsiktigt, men långsiktigt är jag säker på att han kan göra det.

Den tyske landslagsmannen tror inte att Champions League-platserna är nog för Klopp, utan han vill ännu högre upp i tabellen.

— Han är en vinnare, jag känner honom. Han kommer inte att nöja sig med Champions League-platser, det är inte hans långsiktiga mål.

— Det är att utmana Manchester City, ArsenalChelsea och Manchester United om ligatiteln, avslutar Hummels.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply