Topp 5: Världens sämsta frisparksvarianter

Historiens värsta frisparksvarianter

Dagens fotbollsspelare och lag blir allt bättre på att ta chanserna när de får läge. Något som är väldigt farligt är frisparkar. Man vet aldrig var bollen kommer komma då dagens frisparksskyttar är otroligt skickliga. Det kan även vara så att muren hoppar eller att bollen ändrar riktning då den touchar en spelare. För att lura motståndarlaget ännu mer brukar man ha olika frisparksvarianter där flera spelare medverkar. Det kan handla om att hoppa över bollen eller peta den i sidled för att avslutaren ska få ett bättre läge.

Världens sämsta frisparksvarianter

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära listorna, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom de fem sämsta frisparksvarianterna i världen.

Topp 10: La Liga-målvakterna med flest hållna nollor 2014/2015

Topp 10: Tränarna i Europa som spenderat mest per titel sen 2004

Topp 10: Mest kontroversiella målgesterna i världen

5) Var det verkligen meningen?

I VM-slutspelet 2014 stod det tyska landslaget för denna inte helt lyckade variant. För tv-tittaren såg det roligt ut samtidigt som det inte blev något farligt av frisparken. Vissa säger att detta var med meningen men det finns många som tvivlar.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365