Uppgifter: Liverpool-yttern bara detaljer ifrån Fenerbahce

Markovic i Turkiet för att slutföra övergången

Lazar Markovic har haft det tufft att ta en plats i Liverpool under inledningen av säsongen 2015/2016. Serben har inte varit med i någon av Brendan Rodgers matchtrupper till de tre första Premier League-matcherna i år och den omtyckte managern har nu tagit ett beslut om att försöka låna ut Markovic. Nu kan en ny klubbadress vara nära för yttermittfältaren.

Lazar Markovic kom till Liverpool från Benfica under fjolåret. 20 år gammal var han redo för att ta sig an en ny utmaning men yttern fick endast starta 11 Premier League-matcher under sin första säsong i England och utvecklingen blev inte som serben tänkt sig under den förra säsongen.

Som tidigare nämnts så har Markovic hittills haft det svårt att ens ta sig in i Liverpools matchtrupp och Brendan Rodgers har under en tid varit öppen för att låna ut den unge Markovic. Rodgers ser 21-åringen som ett stort framtidslöfte på Anfield och vill nu ge honom chansen till regelbunden speltid i en annan klubb. Klubben som ligger närmast Markovic rapporteras vara Fenerbahce.

Har flygit till Turkiet

Liverpool Echo uppgav sent igår kväll att Lazar Markovic klivit på ett flyg till Turkiet för att slutföra en utlåning till toppklubben Fenerbahce. Enligt tidningen ska lånet sträcka sig över hela säsongen och den turkiska klubben kommer att betala 100 % av spelarens ersättning.

Markovic, som kostade 20 miljoner pund när han anslöt till Liverpool, kommer med största sannolikhet att bli en Fenerbahce-spelare och blir då lagkamrat med stora namn som Robin van Persie, Raul Meireles och Nani.

Den serbiske landslagsspelaren kan, om övergången går i lås, debutera redan på söndag hemma mot Antalyaspor med en viss Samuel Eto´o i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply