Officiellt: Atlético Madrid värvar colombiansk jättetalang

RAFAEL SANTOS BORRÉ TILL ATLÉTICO MADRID

Den colombianske anfallstalangen skriver på ett sexårskontrakt med Atlético Madrid för att sedan lånas ut till Deportivo Cali under den första säsongen.

Det är ingen hemlighet att Atlético Madrid har förbättrat sitt scoutingnätverk under de senaste åren. Spelare som Jose Maria Giménez, Ángel Correa, Emiliano Vázquez och Bernard Mensah är endast några unga spelare man värvat in under de senaste åren och under fredagen presenterade klubben sitt sjunde nyförvärv för säsongen. Anfallaren Rafael Santos Borré skrev under fredagsförmiddagen på ett sexårskontrakt med den spanska huvudstadsklubben efter att ha genomgått den obligatoriska läkarundersökningen på MAPFRE-kliniken i Majadahonda, några minuter från klubbens träningsanläggning.

Spelaren som gjorde proffsdebut vid endast 2013, vid endast 17 års ålder anses vara en av de största anfallstalangerna i Colombia och har under sin tid i Deportivo Cali utvecklats enormt. Borré har 2015 spelat 15 matcher med sitt klubblag och har stått för 11 mål.

Borré kommer att tillbringa den första säsongen som Atlético-spelare på lån i Deportivo Cali då både spelaren och den colombianska klubben har haft det som önskemål. Anledningen ska vara att man kommer att spela Copa Libertadores samtidigt som spelaren vill utvecklas lite till innan han tar steget över till Europa.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply