Topp 10: Mest kontroversiella målgesterna i världen

Mest kontroversiella målgesterna på klipp

De flesta gillar bra målgester som brukar vara allt ifrån klassiska målgester och till de bästa målgesterna som finns på klipp. Sedan har vi andra målgester som varken är klassiska eller särskild bra, men de har lyckats ta sig upp på rampljuset främst pga att de är kontroversiella. En del av målgesterna har givit upphov till grava efterföljder för spelarna i fråga. Vilka är de tio mest kontroversiella målgesterna som spelare gjort när de fått bollen i nät? Har du någonsin tänkt på vilken spelare i världen som har firat på ett sett som kanske inte har varit det bästa?

Klassiska målgester, bästa målgesterna eller bara idioti?

Det finns otroligt många spelare i de olika ligorna som gjort väldigt många mål och firat de på ett godkänt sätt, men sen finns de även de som kanske borde tänkt till en extra gång innan de valde att fira på ett kontroversiellt sätt. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de tio mest kontroversiella målfirandena som någonsin hänt.

Tidigare har vi bland annat gjort listor om historiens värsta matchtröjorde snyggaste matchställen inför säsongen 2015/2016 samt de tio största vinstmarginalerna vid spelarförsäljningar. Listor som ni gärna får kolla in efter att vi gått igenom de målgester som anses vara de tio mest kontroversiella någonsin, häng med! 

10. ADEBAYOR (DEN OFÖRGLÖMLIGA SPURTEN)

[su_youtube url=”https://youtu.be/7657Hb27K4c”]https://youtu.be/-Gkm-DOfYcU[/su_youtube]

Som vi alla vet är fotboll en sport med väldigt mycket känslor och ibland går det över styr. Som när Emmanuel Adebayor gjorde mål för Manchester City mot sin gamle arbetsgivare Arsenal på Etihad Stadium. Togolesen stod för en sprint som heter duga och firade framför bortafansen på kortsidan. Adebayor var inte speciellt populär bland Arsenal-fansen efter flytten till Manchester City och det blev knappast bättre efter detta kontroversiella målfirandet.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply