Topp 5: De sämst slagna frisparkarna någonsin

5 av världens sämsta frisparkar

Vem har skjutit världens sämsta frispark? Något av det häftigaste i fotboll är när en spelare får till en riktigt snygg frispark där målvakten inte har någon chans över huvud taget. Det finns många frisparksläggare som är extremt duktiga att göra mål på skott när bollen ligger stilla, Andrea Pirlo och Juninho är endast två av många spelare med grymt tillslag och varje gång spelarna stod bakom bollen luktar det mål. Ta gärna en titt på vår lista med de bästa frisparksskyttarna i världen ifall du är nyfiken på vem som ligger bakom världens bästa frispark. Dock finns det även de spelare som inte borde lägga frisparkar. Vissa spelare skjuter för hårt, andra för löst medan det även finns spelare som inte riktigt han ställa in siktet när de ska lossa av skotten.

TOPP 5: Frisparkar som inte är värda att minnas

Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de fem sämsta frisparkarna som slagits. Tidigare har vi bland annat gjort listor om klassiska comebacker i Premier Leaguede tio mest eftertraktade spelarna under sommarens transferfönster och de dyraste engelsmännen någonsin. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom fem frisparkar som går till kategorin ”de sämsta”, häng med ifall du vill se världens sämsta frispark!

5. Michel Bastos (Bayern München – Schalke 04)

[su_youtube url=”https://youtu.be/zD1JYz1Y1aQ”]https://youtu.be/-Gkm-DOfYcU[/su_youtube]

Michel Bastos hade nog ingen vidare dag när han slog denna frisparken på Allianz Arena när hans Schalke 04 besökte Bayern MünchenBastos stod för en av de sämsta frisparkna någonsin och kanske den värsta i Bundesligas historia. Bastos spelar numera i São Paulo i den brasilianska ligan.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login