Topp 10: Bästa frisparksskyttarna i världen

Topp 10: Bästa frisparksskyttarna i världen

De bästa frisparksskyttarna i världen

Bästa frisparksskyttarna genom tiderna? Vilka är de bästa frisparksskyttarna i världen som fortfarande är aktiva inom fotbollen? Under säsongen som gått har vi sett många bra frisparksskyttar som levererat riktigt grymma frisparkar som dundrat in i mål. Vilka spelare är frisparksspecialister? Frisparkar som vi knappt kan tänka oss skulle kunna gå in mål, men som blivit mål tack vare spelare som lägger ner åtskilliga timmar på att träna frisparkar istället för att gå hem som övriga lagkamrater. Sedan finns det många friskpar som skrattat gott åt. Ta gärna en titt på några av världens sämsta frisparksvarianter och de sämst slagna frisparkarna någonsin.

Topp tio bästa aktiva frisparksskyttarna i världen

Världens bästa frisparksskytt? På denna listan över de tio bästa frisparksskyttarna denna säsong har vi inte tagit med legendariska namn såsom Beckham, Juninho eller Roberto Carlos. Enligt många anses just legendarerna vara några av världens bästa frisparksskyttar. Beckham ses nog av många som världens bästa frisparksskytt genom tiderna. Istället för att fokusera på legenderna har vi valt att skapa en lista med aktiva spelare och vilka spelar på toppnivå under denna säsong.

Längre fram kommer listor baserat på enskilda ligor och en lista med de bästa frisparksskyttarna i Premier League där vi hittar några av de Premier Leagues pricksäkraste frisparksskyttar och de Premier League-spelarna som får flest frisparkar med sig. Jämför gärna vår lista med världens bästa frisparksskyttar mot listan med de bästa frisparksskyttarna i FIFA 16. Här är vår lista även de bästa frisparksskyttarna i världen som fortfarande spelar i någon av Europas toppligor.

10. David Alaba

Ålder: 23
Klubb: Bayern München
Landslag: Österrike

Näst yngst på listan är David Alaba som endast är 23 år, men har ett tillslag som heter duga. Österrikaren spelar till vardags i Bayern München och anses vara en av världens bästa mittbackar.

9. Juan Mata

Ålder: 27
Klubb: Manchester United
Landslag: Spanien

Juan Mata har alltid haft ett fint tillslag och har visat det i många av de klubbar han spelat i. Hans pärla mot Watford är bara en i mängden av fina mål som spelaren gjort efter att ha fått en frispark med sig.

Sidor: 1 2 3 4 5

2 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply