Tio roliga screenshots på Football Manager 2016

Tio roliga screenshots på Football Manager 2016

10 roliga bilder Football Manager 2016

Nu har vi samlat de 10 roligaste skärmdumparna som spelare på FMSweden.se har stött på i spelet Football Manger 16. De har rapporterats in till forumet och vi har plockat de 10 roligaste screenshots på spelare, regelöverträdelser, omgångar i olika divisioner, spelaregenskaper, tragiska incidenter eller saker som helt enkelt fått oss att dra på smilbanden.

Några screenshots är roliga och medan andra är tragiska screenshots, men i slutändan har det nästan alltid varit positiva känslor, då det mest har varit kul när man väl tänker efter.

De bästa talangerna på Football Manager 2016 har en enorm potential och vissa av de spelar redan i någon av Europa största fotbollsligor. Det finns även 10 talanger du bör hålla koll på 2015/2016 där många av de inte blommat ut riktigt än och kan vara ett väldigt bra och billigt tillskott till ditt lag om du tänker på framtiden. Om man spelar olika fotbollsspel på dator eller konsol märker man ofta att spelare har olika statistiker. Talangerna på FM 2016 är därmed kanske inte samma som talangerna med högst potential i FIFA 16 karriär. Det finns även spelare som tidigare varit väldigt lovande men tillslut hamnade på listan över 10 talanger som aldrig blev någotFootball Manager är ett väldigt bra spel för att kunna förutspå morgondagens stjärnor. Det finns de som har vuxit ut och blivit superstjärnor och så finns de även de som har misslyckats totalt. Här kan du se vad som hände med supertalangerna på Football Manager 2010.

Roliga moment på FM 16

Vi kommer snart att gå igenom 10 roliga screenshots på Football Manager 2016, men först tänkte vi rekommendera ett gäng andra listor som vi publicerat här på Silly Season Sverige. Våra listor handlar om allt från tio anledningar att älska John Guidetti och spelarna med bäst finter på FIFA 16 till de bästa damspelarna i FIFA 16 och Spelarna med bäst skottstyrka i FIFA 16. Nedan finner du ett axplock av listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare här på siten. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom tio roliga skärmdumpar från FM16

10. Obestämd hjälptränare

tio roliga screenshots Football Manager 2016-10

Denna spelaren blev troligen väldigt förvirrad inför matchen mot FC Bayern München. Ska ha pressa högt eller ligga lågt? Hur som helst gick matchen säkert bra.

9. Malmö sätter sprätt på Champions League-pengarna

Tio roliga screenshots på Football Manager 2016

Malmö FF har fått in många miljoner efter att man kvalificerat sig för Champions League. Pengarna väljer man att lägga på Joel Campbell och betalar hela 150 miljoner kronor för spelaren. Frågan är om vi får se Skåneklubben betala så mycket för någon spelare i klubbens historia?

8. Verkligen endast 16 år gammal?

tio roliga screenshots Football Manager 2016-8

Juventus offensiva mittfältare Raffaele Petrone är endast 16 år gammal, står det i alla fall. Profilbilden verkar dock säga något annat.

7. Zinedine Zidane hintar om flytt – till Malmö FF

tio roliga screenshots Football Manager 2016-7

Evertons andratränare Zinedine Zidane är nära att ta över Malmö FFs tränarpost. Tidigare var 44-åringen inte intresserad men framgångarna ska ha gjort att den före detta storspelaren nu varit på intervju med MFFs sportchef.

6. Florentino Pérez lämnar Real Madrid – för Stoke City

tio roliga screenshots Football Manager 2016-6

Real Madrids maktfulla ägare och president har nu bestämt sig för att lämna klubben och har istället köpt upp Stoke City Premier League. Summan landar på 1,49 miljarder kronor och spanjoren kommer att ta öven rollen som Ordförande på Britannia Stadium. Hur sannolikt är egentligen detta?

5. Och vill nu han ta över PEC Zwolle!

tio roliga screenshots Football Manager 2016-5

Den spanska affärsmannen nöjer sig inte med att köpa Stoke City, nu vill han även köpa PEC Zwolle. Football Manager 16 blir ibland lite för overkligt, men vem vet, Kanske tar Florentino Pérez över den holländska klubben en dag.

4. En bra match i Napoli räckte för flytt till Manchester City för Guidetti!

tio roliga screenshots Football Manager 2016-4

Manchester City ångrade sig säkert när de skeppade iväg John Guidetti till Celta Vigo efter utlåningar till bland annat Stoke och Feyenoord. Efter att ha lämnat La Liga och endast gjort en bra match för SS Napoli gick svensken tillbaka till Etihad-klubben inför säsongen 2017/2018.

3. Kanske inte riktigt beredd för Champions League…

tio roliga screenshots Football Manager 2016-3

Denna spelaren hade ingen vidare lycka när hans IFK Norrköping mötte Atlético Madrid. Resultatet blev trots allt endast 1-3 men om man tar en titt på statistiken ser vi att de svenska mästarna från 2015 kanske inte riktigt är beredda att spela i Europas bästa klubblagsturnering.

3. ”Kanske nickar bättre med huvudbonaden”

tio roliga screenshots Football Manager 2016-2

Mattias Floren har minst sagt ett fint spelarporträtt på FM16. Frågan är om det är tillåtet att spela med den, troligen inte.

Arsenals 8-1-slakt mot Wolves

tio roliga screenshots Football Manager 2016-1

Arsenal besökte Wolves i söndags men det blev inte någon trevlig resa gör The Gunners. Totalt förlorade man med 8-1 på bortaplan och nu kommer spelarna att ersätta fansen med att betala biljetterna till matchen. Totalt kommer spelarna att lägga ut 700 000 kronor.

Fler listor om Football Manager 16 på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply