Topp 5: Bästa fynden i Football Manager 2016

5 fantastiska fynd i FM 16

Bästa fynd på FM 2016? Vilka är de billigaste och bästa fyndspelarna på Football Manager 2016? SEGAs simulator Football Manager 2016 är ett väldigt populärt spel som går ut på att vara fotbollstränare för ett lag. Det hela går ut på att vinna matcher och ligor i fotbollsvärlden och då behöver du hitta grymma nyförvärv till ditt lag. Kanske har du ett lag med ansträngd ekonomi så du måste hitta spelare för reapris.

Största fynden FM 2016

FM 2016 fynd? Sedan tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med de största talangerna i FIFA 16 där vi har gått igenom vilka spelare som har mest potential i karriärläge och vilka talanger i Football Manager 2016 som blir bäst. Vi har även 10 roliga screenshots från spelet. Vi har även ett dokument som handlar om supertalanger i Football Manager 2010, och de intressanta karriärsutvecklingar som dessa spelare fick.

5. José Enrique

Fotboll, FA-Cupen, Liverpool - Bolton

José Enrique är en klassisk ”Mr Reliable”, alltså en spelare som nästan alltid gör sitt jobb. Det gäller också Football Manager, där han sällan gör dåligt ifrån sig. Han får dock inte se mycket dagsljus varken på riktigt eller i simulatorns virtuella värld, och därför finns han för ett kraftigt reapris. Ett par miljoner räcker för att locka honom över till ett mittenlag i Premier League eller någon annan stor liga.

4. Adriano

Fotboll, TrŠning & Presskonferens, Barcelona

Barcelonas kantspringare Adriano är en spelare som precis som Enrique inte får allt för mycket speltid i sin klubb. Därmed går brassen också att köpa loss för en billig peng. Hans mångsidighet gör det värt pengarna, helt klart. Han kostar bara ett par miljoner pund, och om du har råd med hans lön har du fyndat rejält.

3. Marco Motta

Fotboll, Engelska League Championship, Watford - Sheffield Wednesday

Marco Motta är en spelare med meriter från flera fina klubbar i Serie A, och att han finns tillgänglig som en bosmanvärvning kan vara nyttigt för ett lag i en liga i samma kvalitet som The Championship. Han är en all-round spelare som inte lär göra dig besviken.

2. Eder Alvarez Balanta

Eder Alvarez Balanta FM 16

Eder Alvarez Balanta är nog en av de bästa värvningar som man kan göra i Football Manager 2016. Man kan lyckas få honom för mindre än 50 miljoner kronor, och om man lyckas slå de toppklubbar som jagar honom så har man en blivande världsback. Han är en utav många fynd man kan göra i Sydamerika.

1. Lucas Romero

Lucas Romero fyndspelare i Football Manager 2016

Det bästa fyndet på denna lista är Lucas Romero Velez Sarsfield. Han är en ung spelare som redan som 21-åring har bra poäng i flera nyckelattribut, vilket gör att han kan bossa mittfältet åt dig i över ett decennium om du värvar honom tidigt. Han kostar också bara några tiotal miljoner kronor, och han blir en av världens bästa på positionen med rätt träning.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply