LISTA: Bästa talangerna på Football Manager 2016 – FM16

bet365

LISTA- Bästa talangerna på Football Manager 2016 - FM16

Topp 10: Några av de största talangerna på Football Manager 2016 – FM16

Bästa talangerna på FM 2016? Vilka är de största talangerna på Football Manager 2016? SEGAs simulator Football Manager 2016 är ett väldigt populärt spel som går ut på att vara fotbollstränare för ett lag. Det hela går ut på att vinna matcher och ligor i fotbollsvärlden och något som är väldigt populärt är att utveckla talanger.  Sedan tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med de största talangerna i FIFA 16 där vi gått igenom vilka spelare som har mest potential i karriärläge. Nu har turen kommit till talanger på FM 16 som kommer säkra din framtid som fotbollstränare på spelet så måste du ha både bästa spelare och bästa taktik Football Manager 2016. Tack var denna lista så blir det lite lättare att värva de bästa spelarna och forma den bästa taktiken i Football Manager 2016.

FM 16 – talangerna med högst potential på Football Manager

Vi på Silly Season Sverige har tidigare publicerat flertalet listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära och ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom de största talangerna på Football Manager 2016.

1- Alen Halilovic (Sporting de Gijón)

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/embed/xhGp9XB41kw”]https://youtu.be/-Gkm-DOfYcU[/su_youtube]
Den kroatiske mittfältaren ägs av FC Barcelona men är denna säsong utlånad till Sporting Gijón där han är lagets viktiga spelmotor. Med endast 19 år fyllda och 12 omgångar spelade är Alen Halilovic en av de största överraskningarna denna säsong. Barcelona har hittat en mittfältare för flera år framöver och namnet stavas Alen Halilovic.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply