Valencia jagar Arsenals Theo Walcott

Valencia jagar Arsenals Theo Walcott

Valencia vill värva Theo Walcott

Valencia vill värva från Arsenal. Spanjorerna är sugna på att plocka in Theo Walcott, enligt Transfermarketweb.

Theo Walcott uppges vara på väg bort från Arsenal. Det är en situation som Valencia vill utnyttja. La Liga-klubben är på jakt efter engelsmannen, skriver Transfermarketweb.

Valencia vill förstärka sin trupp inför den andra halvan av säsongen. Klubben ligger trea i tabellen och vill plocka in nya spelare för att fortsätta att utmana i toppen. Där ser spanjorerna Walcott som ett bra alternativ.

Jagas av andra

Det är dock tveksamt om Arsenal vill släppa Walcott. Tidigare har Arsène Wenger sagt att han vill behålla spelaren.

Mustafi lämnar?

Det ryktas även om att en annan Arsenal-spelare kan vara på väg att lämna. Tidigare i dag skrev vi på Silly Season Sverige om att Juventus kommer att kontakta Arsenal angående Shkodran MustafiGiuseppe MarottaJuventus vd, planerar att sitta i samtal med Londonklubben i veckan. Där ska han fråga om Arsenal kan tänka sig att släppa Mustafi till TurinJuventus är öppna för att både låna in spelaren eller att värva honom permanent.

Värvar Nabil Fekir?

Samtidigt talas det om att Arsenal närmar sig en värvning av Nabil Fekir. Engelsmännen kommer att erbjuda cirka 60 miljoner pund för att få Lyon att släppa 24-åringen.

Premier League-klubben sägs även förhandla med Fekir i nuläget. Parterna är nära varandra och kommer snart nå en överenskommelse, enligt källor inom båda lagen.

Det återstår att se om övergången blir av i vinter eller under sommaren 2018.

Barcelona utmanar

Barcelona utmanar Arsenal i jakten på Fekir. Om katalanerna misslyckas med att värva Philippe Coutinho så kommer det att försöka plocka in fransmannen i stället. Robert FernandezBarcelonas sportchef, var på plats när Lyon vann med 3-0 mot Everton Europa League. Då gillade han det han såg från Fekir.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply