Manchester City utmanar Arsenal och Chelsea i jakten på Wilfried Zaha

Manchester City utmanar Arsenal och Chelsea i jakten på Wilfried Zaha

Manchester City vill snuva Arsenal och Chelsea på Wilfried Zaha

Manchester City vill värva Wilfried Zaha från Crystal Palace, enligt Daily Mirror.

Wilfried Zaha är en jagad man. Tidigare har det ryktats om att både Arsenal och Chelsea vill värva Crystal Palace-yttern. I dag kommer uppgifter som placerar 25-åringen i en tredje klubb. Manchester City vill plocka in Zaha, rapporterar Daily Mirror.

Premier League-ledarna ser Zaha som ett potentiellt alternativ om klubben skulle misslyckas med att värva Alexis Sánchez. De ljusblå är villiga att erbjuda 40 miljoner pund för spelaren. Det är den summan som Palace ryktas vilja ha för att släppa honom.

Var hos United

Om Zaha skriver på för City kommer han att återvända till Manchester. Mellan 2013 och 2015 tillhörde han Manchester United. Där misslyckades han med att slå sig in i klubbens startelva. Under sin andra säsong var han utlånad till Crystal Palace. I mitten av den säsongen blev övergången permanent.

 

Jagar Miralem Pjanić

City jagar även Miralem PjanićPep Guardiola tycker att mittfältaren skulle passa perfekt i klubben. Han har sagt till klubbledningen att värva Pjanić i januari.

Det kommer dock inte bli lätt för City att plocka in 27-åringen. Pjanićs prislapp sägs ligga på cirka 60 miljoner euro. Dessutom är det tveksamt om Juventus kan tänka sig att släppa stjärnan mitt under säsongen, om ens överhuvudtaget.

City är också sugna på att plocka in Iñigo Martinez.

Heta rykten från Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply