Napoli vill värva Jack Wilshere från Arsenal

Napoli vill värva Jack Wilshere från Arsenal
bet365

Napoli jagar Jack Wilshere

Napoli är på jakt efter Arsenals Jack Wilshere. De är beredda att lägga ett bud på mittfältaren i januari, skriver Daily Mirror.

Napoli vill värva Jack Wilshere från Arsenal. Den italienska klubben vill plocka in spelaren i januari. För att lyckas med det är de beredda att erbjuda cirka 13 miljoner pund, rapporterar Daily Mirror.

Wilsheres kontrakt med Arsenal går ut under sommaren 2018. Klubben måste därför sälja mittfältaren i vinter för att få in pengar för honom, om 25-åringen inte skriver på ett nytt avtal. Det är en situation som Napoli vill utnyttja. Italienarna hoppas att 13 miljoner pund är tillräckligt för att få Arsenal att släppa engelsmannen.

Samtidigt vill Napoli locka Wilshere till Italien genom att erbjuda honom regelbunden speltid inför VM i Ryssland. Det är osäkert om spelaren kommer få det i Arsenal, där han har hoppat in och ut ur startelvan. Detta är en punkt som Serie A-klubben kommer att trycka på under de eventuella förhandlingarna med mittfältaren.

Sedan 2001

Wilshere har tillhört Arsenal sen år 2001, då han anslöt till klubbens ungdomsakademi. Efter över 16 år i föreningen kan mittfältaren vara på väg att lämna.

Under sin tid i Arsenal har Wilshere vunnit FA-cupen två gånger.

Valencia vill värva Theo Walcott

Theo Walcott är en annan spelare som ryktas vara på väg att lämna ArsenalValencia är på jakt efter engelsmannen. Spanjorerna vill förstärka sin trupp inför den andra halvan av säsongen. Klubben ligger trea i tabellen och vill plocka in nya spelare för att fortsätta att utmana i toppen. Där ser de Walcott som ett bra alternativ.

Det är dock tveksamt om Arsenal vill släppa Walcott. Tidigare har Arsène Wenger sagt att han vill behålla spelaren.

Heta rykten på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply