Cristiano Ronaldo öppnar dörren för att lämna Real Madrid

bet365

Cristiano Ronaldo öppnar dörren för att lämna Real Madrid

Cristiano Ronaldo kan lämna Madrid

Spelaren som vill ha ett nytt kontrakt med Real Madrid öppnar nu dörren för att lämna. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2021.

Cristiano Ronaldo är ett namn som alltid finns på allas läppar. För några veckor sen tog han hem sin femte guldboll och i helgen vann han tillsammans med Real Madrid klubblags-VM efter att ha gjort det avgörande målet i finalen.

Allting är dock inte frid och fröjd när det kommer till den portugisiske superstjärnan. Under de senaste månaderna har det nämligen pratats om en eventuell flytt för Ronaldo. Han ska nämligen inte vara nöjd med lönen i kontraktet med marängerna och kräver nu en höjning. Cristiano har inte uttalat sig officiellt om ämnet, men har under den senaste veckan skickat pikat till Real Madrids klubbledning.

– Jag vill avsluta min karriär i Real Madrid. Det är dock inte upp till mig om jag kommer göra det eller inte. Det är upp till klubbledningen, sa 32-åringen under klubblags-VM.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo i Real Madrid

Cristiano Ronaldo öppnar dörren för att lämna Real Madrid

Irriterad på presidenten

Relationen mellan spelaren och presidenten Florentino Pérez blir bara sämre och sämre. Så sent som för några dagar sen flirtade Pérez med både Mbappé i en intervju med radiostationen Cadena SER.

– När det kommer till Mbappé får vi låta honom utvecklas. Han är fortfarande väldigt ung och har mycket kvar. Värva Neymar? Varför inte?, sa klubbpresidenten och öppnade dörren för Neymar på Estadio Santiago Bernabéu:

– Neymar skulle ha större chans att vinna guldbollen i Real Madrid än vad han har nu, avslutade 70-åringen.

På lördag spelas Real Madrid – Barcelona på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid. El Clásico drar igång redan klockan 13:00.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply