bet365

Juventus kontaktar Arsenal angående Shkodran Mustafi

Juventus kontaktar Arsenal angående Shkodran Mustafi

Shkodran Mustafi närmar sig Juventus

Juventus vill värva Shkodran Mustafi. Italienarna har kontaktat Arsenal för att se vad som krävs för att få igenom en övergång, rapporterar Transfermarketweb.

För cirka två veckor sedan skrev vi på Silly Season Sverige om att Juventus vill köpa Shkodran Mustafi från Arsenal i vinter. Nu verkar det som att italienarna har påbörjat processen för att värva tysken. Serie A-klubben kommer att kontakta Arsenal under den här veckan för att få igenom en övergång för mittbacken, skriver Transfermarketweb.

Giuseppe MarottaJuventus vd, planerar att sitta i samtal med Londonklubben i veckan. Där ska han fråga om Arsenal kan tänka sig att släppa Mustafi till Turin.

Juventus är öppna för att både låna in spelaren eller att värva honom permanent.

Sedan 2016

Mustafi skrev på för Arsenal under sommaren 2016. Då hade han imponerat för Tyskland i EM i Frankrike. Tidigare under karriären har 25-åringen tillhört klubbar som ValenciaSampdoria och Everton. En flytt till italiensk fotboll skulle därför inte vara helt främmande för försvararen.

Rivalen utmanar

Juventus är inte den enda italienska klubben som vill plocka in Mustafi. I somras ville Inter värva honom. Milanoklubben uppges göra ett nytt försök i januari.

Jagar även Filipe Luís

Juventus är även på jakt efter två andra försvarare. Det handlar om Filipe Luís och Héctor Bellerín.

Juventus kommer att kontakta Atlético Madrid i januari. Då kommer italienarna att fråga vad som krävs för att spanjorerna ska släppa Luís.

Det uppges att Serie A-laget redan har varit i kontakt med Belleríns representanter. Där ska de ha frågat spanjoren om han kan tänka sig att flytta till Juventus.

Julian Weigl på ingång?

En annan ung spelare som Juventus vill värva är Julian Weigl. Italienarna planerar att lägga ett bud på spelaren under det kommande transferfönstret i januari.

Det är dock tveksamt om Dortmund vill sälja tysken. Weigls kontrakt med klubben sträcker sig till och med juni 2021. Därför har föreningen ingen brådska med att släppa iväg spelaren.

Andra rykten från Serie A

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply