LISTA: Allsvenskans största floppar – floppköp 2016

bet365
LISTA: Allsvenskans största floppar - floppköp 2016 - Denni Avdic

Allsvenskans största floppköp under 2016

Allsvenskans största floppar? Allsvenskans tio största floppköp 2016? Vilka är de största flopparna i allsvenskan 2016? Nu har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med de tio spelare som vi anser är de största flopparna i Allsvenskans under 2016. De största floppköpen i Allsvenskan under 2016 års säsong. Det spelare som köpts för ganska stora belopp och som inte presterat i enlighet med transfersumman.

De flesta allsvenska klubbar tar en stor chansning när de värvar spelare för så pass mycket pengar. De betalar i svenska mått gigantiska övergångssummor. Ibland blir det väldigt bra medan det andra gånger går så pass dåligt att man väljer att sälja spelaren ganska snabbt. Spelarna är inte rangordnade och samtliga bilder är hämtade från Bildbyrån.

Då hamnar några av dessa allsvenska spelare på listor med de största flopparna i Allsvenskans historia.

Största flopparna i Allsvenskan 2016

Vilka är de 10 största flopparna i Allsvenskan under 2016? Tidigare har vi gjort ett flertal listor om bland annat Allsvenskans mest värdefulla klubbarAllsvenskans mest värdefulla spelare och Allsvenskans mest olojala spelare någonsin. Vi rekommenderar att ni tar en titt på de, detta efter att vi gått igenom listan med Allsvenskans största floppar 2016.

 

10. Denni Avdic – AIK

LISTA: Allsvenskans största floppar - floppköp 2016 - Denni Avdic

Han tränade under försäsongen med IF Elfsborg där han tidigare spelat men gick överraskande till seriekonkurrenterna AIK. I Gnaget har det dock inte blivit som han tänkt sig och efter 17 spelade matcher har Avdic endast nätat vid tre tillfällen.

Avdic var tidigare en av de största kandidaterna till att stå som vinnare i Skytteligan i Allsvenskan 2016.

9. Mathias Ranégie – Djurgårdens IF (lån från Watford)

LISTA: Allsvenskans största floppar - floppköp 2016 - Mathias Ranégie

Ranégie har tidigare spelat i både BK Häcken och Malmö FF och det var många som lyfte på ögonbrynen när anfallaren blev klar för DIF. 32-åringen har gjort fem mål på 22 matcher vilket är långt ifrån vad man hoppats på när affären blev klar. Det blir ingen fortsättning för RanégieTele2 Arena.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply