Mathias Ranégie återvänder till Watford

Mathias Ranégie återvänder till Watford

Ranégie kommer lämna Djurgården för Watford i vinter

Mathias Ranégie har varit på lån i Djurgården under säsongen och gjort fem mål på 19 matcher. När säsongen är slut om en månad kommer anfallaren dock återvända till Watford säsongen ut.

Redan 2012 sålde Malmö FF Mathias Ranégie till Udinese. De två åren i Italien blev misslyckade och han såldes vidare till Udineses systerklubb Watford. Han började lovande i Championship och gjorde faktiskt fyra mål på tio matcher i England. Ett tränarbyte gjorde dock att han hamnade i frysboxen och fick söka sig vidare.

Ranégie har varit utlånad till Millwall, Dalian Aerbin och just nu är han på lån i Djurgården. Både i Dalian Aerbin och i Djurgården har han gjort det bra med totalt 16 mål. Framtiden kommer dock varken vara i Djurgården eller i Dalian Aerbin då han kommer återvända till Watford inom kort.

Inga förhandlingar med Djurgården

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har uttalat sig till FotbollDirekt där han säger att man inte kommer förlänga lånet med Ranégie, eller värva honom permanent.
– Nej, det finns inga förhandlingar. Han kommer att återgå till Watford efter säsongen, det är huvudspåret. Han har ett halvår kvar där och det är vad som gäller. Jag har pratat med honom och vet vad han vill. Han är sugen på ett sista utlandsäventyr.

Ranégies kontrakt med Watford går ut i juni nästa år. Det är dock minimal chans att han kommer få prova på spel i Premier League resterande del av säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply