Pierre-Emerick Aubameyang och Ousmane Dembélé aktuella för Real Madrid?

Aubameyang och Dembélé kan lämna för Real Madrid

Pierre-Emerick Aubameyang är Borussia Dortmunds största stjärna. Klubbens vd Hans-Joachim Watzke är medveten om att man riskerar att tappa honom till Real Madrid. Samtidigt visar spanjorerna intresse för Ousmane Dembélé.

Pierre-Emerick Aubameyang fortsätter att leverera i Borussia Dortmund. Visserligen missade anfallaren en straff i helgens toppmöte med Hertha BSC, men han lämnade trots det inte planen mållös och för närvarande leder han skytteligan i Bundesliga.

Den gabonske landslagsmannen uttryckte tidigare i år en önskan om att en dag få spela i Real Madrid och efter det tog flyttryktena gällande spelaren ordentlig fart. Det har inte varit en fråga om ifall han ska lämna utan snarare när efter hans uttalande och därför har 27-åringen själv gått ut i media och förklarat att det hela var ett missförstånd och att en flytt till Real inte alls är aktuell i dagsläget.

”Vi måste prata om det”

Dortmunds klubbledning har tidigare också gått ut och dementerat ryktena men nu har man börjat erkänna att man kan tappa stjärnan till La Liga-giganten framöver, och man utesluter därmed ingen flytt.

– Om det någon dag finns något från Real Madrid, som han känner något för, måste vi prata om det. (Men) det är inget som kommer ske automatiskt, säger klubbens vd Hans-Joachim Watzke till Sky Sports och fortsätter:

– Vi vill att han stannar och så vitt jag förstått det vill han inte flytta.

Ännu en Dortmund-spelare aktuell för Real

Det är inte bara Aubameyang som ryktas till Real. Dortmunds nyförvärv Ousmane Dembélé har imponerat stort sedan han anslöt sig från Rennes inför säsongen och jagas nu av Los Blancos. Han har hittills gjort ett mål och två framspelningar i den tyska ligan och har redan blivit populär tack vare hans mod och dribblingar. Däremot sägs fransmannen själv vara ett stort fan av Barcelona vilket skulle kunna förhindra en flytt till den spanska huvudstaden.

Borussia Dortmund och Real Madrid spelar i samma grupp i Champions League. Mötet på Signal Iduna Park slutade oavgjort (2-2) och returmatchen spelas den 7 december.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365