Zlatan Ibrahimovic: Därför valde jag Manchester United

Zlatan Ibrahimovic: Därför valde jag Manchester United

Hemligheten bakom Zlatans klubbval

Redan för ett år sedan var Manchester United i kontakt med Zlatan Ibrahimovic om en övergång. För Daily Mirror berättar nu svensken varför valet till slut föll  på Premier League-klubben. 

Sommaren 2015 ville Manchester Uniteds dåvarande tränare Louis van Gaal värva in Zlatan Ibrahimovic till klubben. Det bekräftar svensken för Daily Mirror och menar att tidpunkten inte var rätt för en flytt. När Jose Mourinho hörde av sig ett år senare var det annorlunda, enligt Zlatan behövdes det bara sju ord för att han skulle bi övertygad om en flytt.

– Det räckte för honom (Mourinho) att ringa och säga ”lyssna, jag väntar på dig i Manchester”. Då var jag redan på väg, säger Ibrahimovic enligt Daily Mirror.

”Jag vet vad han vill”

Zlatan hade som bekant redan Jose Mourinho som tränare under tiden i italienska Inter. Enligt 35-åringen är portugisens enorma vilja att vinna anledningen till att svensken håller honom som högt.

– Jag vet vad han vill, hans krav och jag vet vad han går för. Han är en vinnare. Jag ser mig själv också som en vinnare. Jag gillar att vinna. Jag kommer göra allt för att vinna. Han tänker likadant. Vi vann när vi var yngre och vi kommer vinna när vi är lite äldre också, säger Zlatan.

Zlatan har redan hunnit med att göra fyra mål på sina sju första matcher i Premier League.

För bara ett par dagar sedan kom rykten om att Zlatan kan lämna England för Indien nästa säsong.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply