LISTA: Fem saker du inte visste om Cristiano Ronaldo

5 saker du inte visste om Cristiano Ronaldo

5 fakta du inte visste om Cristiano Ronaldo

5 saker du inte visste om Cristiano Ronaldo? Cristiano Ronaldo är en av de bästa fotbollsspelarna i Europa och i världen. De största stjärnorna i dagens fotboll följs dagligen av media för att inte missa något som händer i spelarnas liv. Det finns vissa saker som de flesta vet om spelare, hur många mål de har gjort, vilka bilar de kör eller vad deras fru heter, men visste du att Ronaldo har klätt ut sig till hemlös och varför han gjorde detta? Förmodligen inte. Därav så har vi skapat en lista med fem saker du inte visste om Cristiano Ronaldo för att bjuda på något nytt vår stjärnspelare.  Se och spela på fotboll live =>

5 saker du inte visste om Cristiano Ronaldo

Detta visste du inte om Cristiano Ronaldo. Har du läst någon liknande lista tidigare kan du veta ett par av punkterna. Annars är det endast ny info som vi bidrar med. Är du ett väldigt stort fan av portugisen kan det även vara så att du kan en hel del av superstjärnan.

Tidigare har vi gjort listor om bland annat Europas bästa bänkvärmareSpaniens största fotbollsarenor och världens dyraste sponsoravtal. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom fem saker du inte visste om Juventus stjärna Cristiano Ronaldo, häng med!  Se och spela på fotboll live =>

5 saker du inte visste om Cristiano Ronaldo

5. Hans senaste utklädnad – hemlös

Cristiano Ronaldo stod och trixade med en boll på Plaza del Callao Madrid utklädd till hemlös för att spela in ett videoklipp som arrangerades av Monster för att marknadsföra stjärnans nya hörlurar.

Det hela slutade med att han gjorde en liten kille otroligt lycklig genom att ge honom en signerad boll för att sedan fly från folkmassan som hade samlats efter uppståndelsen. Frågan är hur det hade sett ut om ’CR7’ kunnat gå ut på stan utan att bli jagad av flera fans.

4. Samarbetar ofta med hjälporganisationer

Cristiano Ronaldo jobbar ofta med barn som råkat ut för hemska saker, födda i fattiga länder eller fötts med ett handikapp. Han samarbetar med bland annat med Rädda Barnen Spanien men han involverar sig även med många andra hjälporganisationer. Se och spela på fotboll live =>

Erik ten Hag kan inte acceptera Cristiano Ronaldos senaste beteende !

3. Har inga tatueringar på sin kropp

Den portugisiska storstjärnan har inga turneringar på sin kropp, men det är inte för att han inte gillar det. Han donerar nämligen blod flera gånger per år till folk i nöd vilket han inte hade kunnat göra under en period om han hade bestämt sig för att skaffa en tatuering.

5 saker du inte visste om Cristiano Ronaldo

2. Dricker varken alkohol eller röker

Han gör inte det för att han inte gillar det. Hans pappa gick nämligen bort efter att ha haft alkoholproblem under en längre tid. Hans bror hade även tidigare problem med droger. Det har gjort att den före detta Manchester United-spelaren har valt att avstå båda sakerna. Det är inte heller alltid speciellt lätt att syssla med något av det som fotbollsspelare.

Cristiano Ronaldo är en av världens absolut bästa fotbollsspelare. En av anledningarna är att han tränar otroligt hårt. Att han även varken dricker eller röker har med största sannolikhet även hjälpt honom.

1. Blev hjärtopererad vid endast 15 års ålder

Cristiano Ronaldos hjärta slog för snabbt när han var liten. Det tvingade honom till att bli opererad vid 15 års ålder. Efter att han återhämtat sig från operationen sägs det att kunde ge mer på fotbollsplanen än tidigare. Detta då hjärtat fungerade normalt. Frågan är om han blivit lika bra fotbollsspelare om man inte gjort ingreppet.

Detta var alltså vår lista med fem saker du inte visste om Cristiano Ronaldo. Gillade du listan och vill se mer hittar du fler listor här nedan. Hittar du inte listan du vill se får du gärna höra av dig till oss. Se och spela på fotboll live =>

Läs mer om Cristiano Ronaldo

Läs mer om Ronaldos lönRonaldos bilar och stjärnspelare som hatar Ronaldo. Du hittar även mer information på hans officiella webbsida.

Se även våra faktalistor om andra spelare och tränare:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply