TOPP 10: Europas bästa bänkvärmare

Mohammed Salah is one of the Top 10 bench warmers in Football

Topp 10: Bästa bänknötarna i Fotbollseuropa

Vilka är egentligen de bästa spelarna i Europa som blivit förpassade till bänken? Har du någonsin undrat vilka bänkvärmare som är de bästa i Europa? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de 10 bästa spelarna som inte har en startplats i sitt klubblag och vi kan säga att flera av de hade gått in i nästan vilken startelva som helst i en europeisk toppklubb.

Topp tio lista över de bästa bänkvärmarna i Europa

Tidigare har vi publicerat listor om bland annat de tio dyraste spelarna över 30 årvinsterna med störst marginal i Premier League och  vänsteryttrarna med världens högsta marknadspris och vi hoppas att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom Europas bästa bänknötare, häng med!

10. FRANK LAMPARD

Frank Lampard is one of the Top 10 bench warmers in Football

Vi drar igång listan med ingen mindre än den före detta Chelsea-mittfältaren och Premier League-legendaren Frank Lampard. Ingen trodde att engelsmannen skulle komma att spela mot Chelsea men efter att Jose Mourinho anlänt till klubben fick Lampard sitta mer och mer på bänken vilket gjorde att mittfältslegendaren tillslut lämnade för spel i New York City. Tiden efter Chelsea tillbringade han i Manchester City då han lånades ut från den amerikanska MLS-klubben.

Frank Lampard är en spelare som fått sitta mycket på bänken under den senaste tiden då han är inte i samma form som tidigare och flytten till USA ser ut att komma lägligt med tanke på engelsmannens fysiska status.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply