Uppgifter: Så ska Real Madrid värva Eden Hazard

Uppgifter: Så ska Real Madrid värva Eden Hazard

Madrid förbereder Hazard-bud

Den spanska huvudstadsklubben har under en längre tid varit på jakt efter Eden Hazard. Nu avslöjar brittisk press planen om hur man ska värva belgaren till Estadio Santiago Bernabéu.

Eden Hazard är nummer ett på önskelistan för Zinedine Zidane när det kommer till värvningar under transferfönstret. Belgaren har under en längre tid funnits på radarn för den spanska huvudstadsklubben och efter fiaskosäsongen i ligaspelet planerar man nu på att spendera stort. Enligt Daily Express ska marängerna nämligen vara beredda att betala 113 miljoner euro samtidigt som även Gareth Bale skulle komma att gå i motsatt riktning.

Spelarens kontrakt med Chelsea sträcker sig till och med sommaren 2020. Hazard har under de senaste månaderna även ryktats vara på väg att förlänga sitt kontrakt med den engelska huvud. Det återstår dock att se var han spelar sin fotboll nästa säsong.

SE ÄVEN: Superstjärnan placeras i Real Madrid efter sommaren

Vill även värva Courtois

Eden Hazard är dock inte den enda spelaren som Real Madrid vill värva från Chelsea. Även målvakten Thibaut Courtois ska vara ett namn som marängerna värderar väldigt högt. Spelarens kontrakt går ut efter nästa säsong och skulle kunna lämna för en mindre summa med tanke på den korta kontraktslängden

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply