Agenten avslöjar – här spelar Arda Turan nästa säsong

Arda Turan lämnar Atlético Madrid

Spelarens agent bekräftar ryktena om att mittfältaren ska vara på väg till Premier League.

Under de senaste dagarna har det gått rykten om att Arda Turan ska vara på väg att lämna Atlético Madrid för spel i Premier League. Spelaren själv ska ha sagt att han vill lämna den spanska huvudstadsklubben då Diego Pablo Simeones stil är väldigt krävande samtidigt som han vill prova på något nytt. Spelarens dröm har alltid varit att spela i den engelska högstaligan där Liverpool är favoritlaget. Anfield-klubben sägs även vara det lag som ska vara närmst att köpa loss spelaren, tillsammans med Chelsea och Arsenal och enligt turkiska Hurriyet ska spelarens agent ha uttalat sig om situationen och sagt att hans klient vill lämna Atlético.

Under lördagen bekräftar agenten Ahmet Bulut att Turan komer att lämna för spel på annat håll.

”Arda Turan kommer att lämna i Atlético. Vi förhandlar med Chelsea och Liverpool men även Manchester City är intresserade” säger Bulut till Al Jazeera på lördagen

Dröm att spela i Liverpool

Det ingen hemlighet att Arda gillar Liverpool. Att få spela på Anfield har varit spelarens dröm sen barnsben och en flytt till klubben kommer troligen att ske förr eller senare. Arda har tidigare bett Nuri Sahin om Liverpool-tröjor när hans landsman var på lån i klubben och vid flertalet tillfällen har det kommit på tal att La Liga-mittfältaren är ett fan av ’The Reds’.

Arda Turan har kontrakt med Atlético till och med juni 2017 och har en klausul på 41 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply