bet365

Uppgifter: Chelsea kan rikta in sig på Giroud

Uppgifter: Chelsea kan rikta in sig på Giroud

 Giroud till Chelsea?

Anfallaren som under en längre tid ryktats vara på väg att lämna Arsenal kan nu hamna hos stadsrivalerna. Detta då Chelsea ser fransmannen som ett alternativ under januarifönstret.

Det går inte riktigt som Chelsea önskat sig denna säsong. I ligatabellen ligger man på tredje plats, hela 15 poäng bakom Manchester City och när man nu vill värva spelare lyckas man inte få till någon affär. Det har pratats om bland annat Pierre-Emerick AubameyangAndy Carroll och Edin Dzeko, men Chelsea har inte värvat någon anfallare än. Nu rapporterar brittisk press att en ny spelare dykt upp på The Blues önskelista.

Det är Daily Mirror som kommer med uppgifter om att Chelsea vill värva Olivier Giroud. Enligt tidningen ska klubbledningen riktat blickarna mot Emirates Stadium och försöka få till en övergång för fransmannen.

Arsenal har inga större planer för Olivier Giroud och försökte inkludera honom i en affär med Aubameyang från Borussia Dortmund. Den tyska storklubben ska dock endast vara intresserade av pengar, något som nu öppnar för en flytt till Stamford Bridge för Giroud.

Giroud sitter på ett kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply