Speltips Brasilien Mexiko – odds tips Brasilien Mexiko, Fotbolls VM 2018!

Speltips Brasilien Mexiko

Speltips på Brasilien Mexiko – odds tips fotbolls VM 2018

Speltips Brasilien Mexiko odds VM 2018? Här hittar du speltips på Brasilien vs Mexiko med bäst odds inför VM 2018 åttondelsfinal! Brasilien Mexiko. För mexikansk del så tappade de förstaplatsen efter en blytung 0-3-förlust i den sista gruppspelsmatchen. Nu får de istället möta Mexiko i åttondelsfinal VM 2018Spela på matchen till bäst odds =>

Speltips Brasilien Mexiko - bäst odds tips Brasilien vinner Fotbolls VM 2018!

Brasilien och Mexiko kommer att spelas på Samara Arena i Saransk. Det är lagens första match i slutspelet av VM, vilket alltså innebär en ytterligare åttondelsfinal. Idag, söndag den 1 juli, spelar kommer Spanien vs Ryssland och Kroatien vs Danmark att spela sina åttondelsfinaler. Den första åttondelsfinalen visas på SVT och TV4 sänder Danmarks mot Kroatien på TV. För dig som tror att Brasilien vinner över Mexiko så får du inte missa detta odds erbjudande – få 20 ggr pengarna på Brasilien vinner över Mexiko här =>

Speltips Brasilien Mexiko odds tips

Vad det gäller matchen mellan lagen Brasilien vs Mexiko så har vi på Silly Season Sverige vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Brasilien vs Mexiko. Brasilien – Mexiko är den är den femte åttondelsfinalen i det här mästerskapet. Det kan bli en oväntat jämn match, även om brassarna får gälla som favoriter. Här är odds tips och bästa odds inför Brasilien vs Mexiko matchen:

Speltips Brasilien Mexiko & odds tips 1X2

Odds på Brasilien-vinst (1): 1,50

Bäst odds på Brasilien-vinst (1): 20,00

Odds på Oavgjort (X): 4,20
Odds på Mexiko-vinst (2) 7,00

Odds Mexiko eller Brasilien (1 2): 1,24
Odds Mexiko eller Oavgjort (1 X): 2,63
Odds Brasilien eller Oavgjort (2 X): 1,11

Brasilien att vinna VM 2018: 20,00
Mexiko att vinna VM 2018: 61,00

Spela på Portugal, Brasilien, Spanien, Tyskland, Belgien eller Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Speltips Brasilien Mexiko odds – bästa odds tips på mål!
Odds båda lagen gör mål: JA (2,12) NEJ (1,70)

Över 2,5 mål: 2,02
Under 2,5 mål: 1,83

Se uppdaterade odds =>

Speltips Brasilien vinner över Mexiko - odds tips Brasilien vinner mot Mexiko, Fotbolls VM 2018!

Speltips Brasilien Mexiko

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det här kan bli en väldigt jämn match och såväl Mexiko som Brasilien har goda odds att vinna mötet. Men framför allt så är det Brasilien som trots kunna vinna den här matchen.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Brasilien (2,50) och Mexiko (7,00) visar att brassarna är ganska så stora favoriter att vinna denna matchen. Dock är det bra odds om du vill spela på en mexikansk skräll. Det mesta tyder på att det blir en match som sydamerikanerna kommer att styra. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Brasilien Mexiko? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Brasilien Mexiko + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Brasilien – Mexiko är en vinst för Brasilien (1,50), samtidigt som det kommer att göras över än 2,5 mål (2,02). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Brasilien och Mexiko är två lag är bra defensivt. Det här är de två tipsen som vi anser ha störst chans att gå in.

Bästa odds Brasilien Mexiko

Brasilien vs Mexiko odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för svensk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Brasiliens VM trupp och Mexikos VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den Brasilianska VM-truppen eller den Mexikanska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset.

Att Brasilien är favorit i praktiskt taget varje match som de spelar är förstås ingen nyhet. Men brassarnas spelas har inte varit helt övertygande, samtidigt som Mexiko – fram till förlusten mot Sverige – såg ut som ett av VM:s bästa lag.

Därför ska vi, trots oddsen, inte utropa Brasilien som segrare utan problem. Nordamerikanerna lär göra allt de kan för att ställa till med problem för brassarna.

Brasilien Mexiko odds 2 juli 2018

Odds Brasilien – Mexiko? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Brasilien och MexikoSamara Arena. Varje match som Brasilien spelar gör att många intresserar sig för och ett högt odds, som sedan leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Brasilien vinner mot Mexiko är oddset 1,50 gånger pengarna. Ifall du spela på Mexiko som vinnare är det oddset 4,20 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 7.00 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Brasilien-vinst (1): 1,50

Bäst odds på Brasilien-vinst (1): 20,00

Odds på Oavgjort (X): 4,20
Odds på Mexiko-vinst (2) 7,00

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Brasilien eller Mexiko att vinna VM 2018: 20,00 & 61,00

Tippa på Brasilien vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Brasilien Mexiko trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Brasilien Mexiko VM-trupper och förväntad Brasilien Mexiko laguppställning och startelvor:

Brasilien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Brasiliens laguppställning och förväntade startelva mot Mexiko:

Målvakter: Alisson, Ederson, Cassio

Försvarare: Marcelo, Danilo, Filipe Luis, Fagner, Marquinhos, Thiago Silva, Miranda, Pedro Geromel

Mittfältare: Willian, Fernandinho, Paulinho, Casemiro, Philippe Coutinho, Renato Augusto, Fred

Anfallare: Neymar, Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Douglas Costa, Taison.

Mexiko laguppställning och förväntade startelvor

Här är Mexikos laguppställning och förväntade startelva mot Brasilien:

Målvakter: Guillermo Ochoa, Standard Lieja, Alfredro Talavera, Toluca, Jesús Corona, Cruz Azul

Försvarare: Hector Moerno, Real Sociedad, Carlos Salcedo, Eintracht Frankfurt, Hugo Ayala, Tigres, Diego Reyes, Porto FC, Miguel Layún, Sevilla, Jesús Gallardo, Rayados, Edson Álvarez, América

Mittfältare: Héctor Herrera, Porto FC, Rafael Márquez, Atlas, Andrés Guardado, Real Betis, Giovani Dos Santos, LA Galaxy, Jonathan Dos Santos, LA Galaxy, Marco Fabián, Eintracht Frankfurt, Erick Gutiérrez, Pachua

Anfallare: Javier Hernández, West Ham, Raúl Jiménez, Benfica, Oribe Peralta, América, Hirving Lozano, PSV Eindhoven, Carlos Vela, LAFC, Jesús Manuel Corona, Porto FC, Javier Aquino, Tigres

Odds Brasilien Mexiko

Brasilien – Mexiko speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Mexiko och Brasilien. Inför Brasilien vs Mexiko så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Brasilien vs Mexiko speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Brasilien Mexiko? För dig som vill spela på Brasilien Mexiko så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Brasilien Mexiko Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Brasilien Mexiko är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa tips inför fotbolls VM 2018 och Brasilien Mexiko match på odds tips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, boostade odds och oddsbonusar inför Brasilien Mexiko VM 2018 erbjudanden!

Du hittar allt från VM 2018 TV kanaler, fotbolls VM 2018 spelschema och Brasiliens matcher i VM till VM 2018 TV tider och fotbolls VM TV kanaler hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds inför fotbolls VM. Läs mer på mexikanska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365