Odds tips Spanien Ryssland: få 8.00 i odds på Spanien mot Ryssland!

Odds tips Spanien Ryssland: få förhöjt odds på vem som mellan Spanien och Ryssland!

Odds tips Spanien Ryssland: få bästa odds på Spanien mot Ryssland!

Odds tips Spanien Ryssland? Odds tips Spanien att vinner mot Ryssland? Ryssland är inget dåligt lag men Spanien bör vara det lag som går vidare från denna åttondelsfinal. De båda tog sig vidare till slutspelet utan att övertyga. Spanien vann knappt sin grupp och Ryssland kom tvåa efter att ha spelat mot Saudiarabien, Egypten och Uruguay. Nu ställs Spanien mot Ryssland på Luzhniki-stadion i Moskva och här kan du hämta ett väldigt fint erbjudande. Spanien – Ryssland är en av de utvalda matcherna hos Betfair och de erbjuder ett förhöjt odds på matchen.

För matchen mellan Spanien och Ryssland hittar du det bästa erbjudandet hos Betfair. Då det är åttondelsfinal i ett världsmästerskap är det alltid heta och rysarmatcher som vi bjuds på och detta är inget undantag. Vill du även lägga till spänning till matchen kan du spela på att Spanien (8.00) blir det lag som tar sig vidare. Kolla in det tillsammans med vårt tips för Spanien Ryssland i Fotbolls VM 2018. 8.00 gånger pengarna här =>

Odds tips Spanien Ryssland- få förhöjt odds på vem som mellan Spanien och Ryssland!

Odds tips Spanien att vinna mot Ryssland i VM 2018

Det är Betfair som har marknadens hetaste erbjudande på fotbolls-VM. Spelbolaget har utvalda matcher där de erbjuder förhöjt odds på ett eller båda lagen och här är det Spanien (8.00) som de tror drar det längsta ståret. Det enda du behöver göra att registrera dig via denna länk => och lägga ett spel på matchen. 

Det enda du behöver göra är att registrera dig på koden ZFBMDF. Därefter går du in oddslobbyn och hittar matchen och lägger ditt spel. Få förhöjt odds på båda lagen här =>

Odds tips Spanien Ryssland & odds tips 1X2

Odds på Spanien-vinst (1): 1,63
Odds på Spanien-vinst (1): 8,00
Odds på Oavgjort (X): 3,75
Odds på Ryssland-vinst (2) 6,50

Bäst odds Spanien eller Oavgjort (1 X): 1,13
Bäst odds Spanien eller Ryssland (1 2): 1,29
Bäst odds Ryssland eller Oavgjort (2 X): 2,35

Speltips Spanien Ryssland odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,14) NEJ (1,68)

Över 2,5 mål: 2,20
Under 2,5 mål: 1,70

Se uppdaterade odds =>

Odds tips Spanien Ryssland- få förhöjt odds på vem som mellan Spanien och Ryssland!

Odds tips Spanien att vinna mot Ryssland: bästa oddset på Spanien!

Odds tips Spanien att vinna mot Ryssland? Detta erbjudande gäller alla nya spelare som registrerar sig hos Betfair. Du får alltså 8.00 i odds om du spelar på att Spanien klarar avancemang till kvartsfinal. Det återstår att se vem som vinner denna batalj. Det är dock Spanien som är storfavoriter att ta sig vidare. Jämför vi Spaniens VM trupp och Rysslands VM-trupp är det egentligen inget snack om att spanjorerna ska gå vidare. Man har dock haft ett halvtaskigt försvar i de första matcherna, något Ryssland kan utnyttja.

Spela på att Spanien vinner mot Ryssland – få 24.00 gånger pengarna här =>

Odds tips Spanien Ryssland? Ta del av fler erbjudanden!

Vem går vidare av lagen i VM? Det är dags att reda ut vilka lag som ska ta sig till kvartsfinal. Blir det Spanien eller Ryssland från denna match som gör det? Det är frågan. Är du på jakt efter fler bra odds erbjudanden under fotbolls VM 2018 har vi på Silly Season Sverige flertalet speltips och VM-erbjudanden på vår sajt. Där hittar du inte minst de bästa kampanjerna från alla spelbolagen i världen under fotbolls VM 2018.

Här kan du även se våra allra bästa speltips Spanien Ryssland samt också allt du behöver veta inför att se och spela på odds Spanien Ryssland. Men nu ligger mycket fokus på vårt odds tips Spanien Ryssland förstås.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply