bet365

Speltips Spanien Ryssland – odds tips Spanien Ryssland, Fotbolls VM 2018!

bet365
Speltips Spanien Ryssland - odds tips Spanien Ryssland, Fotbolls VM 2018!

Speltips på Spanien Ryssland speltips VM 2018

Speltips Spanien Ryssland odds VM 2018? Här hittar du speltips på Spanien vs Ryssland odds i VM 2018! Spanien Ryssland är en av alla heta åttondelsfinaler. Ryssland tog sig vidare från sin grupp där man ställdes mot Egypten, Saudiarabien och Uruguay. Spanien gjorde det efter att ha spelat mot Portugal, Iran och Marocko och nu ställs de båda mot varandra. Det är ingen överraskning att det är Spanien som är storfavoriter till att plocka hem vinsten och ta sig vidare. Spela på matchen till bäst odds =>

Spanien och Ryssland kommer att spelas på Luzhniki-Stadion i Moskva. Det är nu det ska avgöras vilket av lagen så får ett respass hem och vem som tar sig till kvartsfinal i VM 2018. Spanien med Diego Costa i spetsen är favoriter till att ta sig vidare. Spanjorernas dåliga försvarsspel gör dock att Ryssland kan ha en chans att gå vidare.

Speltips Spanien Ryssland - odds tips Spanien Ryssland, Fotbolls VM 2018!

Speltips Spanien Ryssland odds tips

Det är nu dags för Spanien och Ryssland att ställas mot varandra i åttondelsfinal. Tar vi en titt på oddsen är det självklart Spanien som är storfavoriter till att vinna. Iberierna vann sin grupp efter många om och men och nu ställs man alltså mot Ryssland? Här är odds tips och bästa odds inför Spanien vs Ryssland matchen:

Speltips Spanien Ryssland & odds tips 1X2

Odds på Spanien-vinst (1): 1,63
Bäst odds på Spanien-vinst (1): 8,00
Odds på Oavgjort (X): 3,75
Odds på Ryssland-vinst (2) 6,50

Bäst odds Spanien eller Oavgjort (1 X): 1,13
Bäst odds Spanien eller Ryssland (1 2): 1,29
Bäst odds Ryssland eller Oavgjort (2 X): 2,35

Förhöjt odds på Spanien vinna VM: 20,00

Speltips Spanien Ryssland odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,14) NEJ (1,68)

Över 2,5 mål: 2,20
Under 2,5 mål: 1,70

Speltips Spanien Ryssland

Speltips Spanien Ryssland

Spelbolagen Leo Vegas och bet365 sätter Spanien som storfavorit i detta möte och det med all rätt. Spanien gick vidare som etta från sin grupp och även om spelet hackade lite mot Marocko visade man upp en fin form och ett bra spel under turneringens tre första matcher. Det ska krävas mycket för att värdnationen ska kunna rubba Spanien med alla världsspelare man har i laget. Det är dock långt ifrån omöjligt då ’La Roja’ haft stora problem med försvarsspelet. Framför allt i den sista matchen där man släppte in två mål mot Marocko.

Oddsen hos Redbet och Betsson för Spanien (1,63) och Ryssland (6,50) visar att Spanien är självklar favorit till att plocka hem vinsten i denna match. Ryssland bör inte ha något att sätta emot men trots det har många betting sidor valt att sätta höga odds på Spanien.

Speltips Spanien Ryssland? Slänger vi en blick på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Spanien Ryssland + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Spanien – Ryssland är en vinst för Spanien (1,63), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (2,14). En vinst för Spanien ger bra utdelning på många spel. I samband med matchen erbjuder bland annat RedbetBetsson och Mobilebet fina odds på matchen.

Spanien vs Ryssland odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under söndagseftermiddagen.

Idag så möts Spaniens VM trupp och Rysslands VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Många tror att den spanska VM-truppen kan komma att vinna titeln. Det är dock en lång väg kvar att gå. Den ryska VM-truppen kommer göra allt för att Spanien inte ska vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Spanien och Ryssland att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

VM vinnare 2018? Unibet bet365 Nordicbet
Spanien Spanien 8.50 8.00 8.00
Ryssland Ryssland 41.00 41.00 41.00

Ställer man de båda lagen namn mot namn och jämför startelvorna är Spanien väldigt mycket bättre. ’La Roja’ består av de bästa spelarna i La Liga och Premier League och två namn som sticker ut är Diego Costa, Iniesta och Gerard Pique. Tre spelare som är någr av de bästa straffläggarna i VM 2018. En fotbollsspelarna har chans att vinna skytteligan i fotbolls VM 2018 och bli VM skyttekung 2018.

Speltips Spanien Ryssland - odds tips Spanien Ryssland, Fotbolls VM 2018!

Spanien Ryssland odds 1 juli 2018

Odds Spanien – Ryssland? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Spanien och RysslandLuzhniki-Stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Spanien vinner mot Ryssland är oddset 1,63 gånger pengarna. Ifall du spela på Ryssland som vinnare är det oddset 6,50 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.75 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Speltips Spanien Ryssland & odds tips 1X2

Odds på Spanien-vinst (1): 1,63
Bäst Odds på Spanien-vinst (1): 8,00
Odds på Oavgjort (X): 3,75
Odds på Ryssland-vinst (2) 6,50

Bäst odds Spanien eller Oavgjort (1 X): 1,13
Bäst odds Spanien eller Ryssland (1 2): 1,29
Bäst odds Ryssland eller Oavgjort (2 X): 2,35

Speltips Spanien Ryssland odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,14) NEJ (1,68)

Över 2,5 mål: 2,20
Under 2,5 mål: 1,70

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Förhöjt odds på Spanien-vinst (1): 8,00

Förhöjt odds på Spanien vinna VM: 20,00

Spanien Ryssland trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Spanien Ryssland VM-trupper och förväntad Spanien Ryssland laguppställning och startelvor:

Spanien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Spaniens laguppställning och förväntade startelva mot Ryssland:

De Gea, Carvajal, Pique, Ramos, Alba, Iniesta, Thiago, Busquets, Silva, Isco, Diego Costa

Ryssland laguppställning och förväntade startelvor

Här är Rysslands laguppställning och förväntade startelva mot Spanien:

Akinfeev, Kudriashov, Ignashevich, Kutepov, Smonikov, Gazinskii, Zobnin, Samedov, Al Miranchuck, Cheryshev, Dzyuba

Speltips Spanien Ryssland - odds tips Spanien Ryssland, Fotbolls VM 2018!

Spanien – Ryssland speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Ryssland och Spanien. Inför Spanien vs Ryssland så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Spanien vs Ryssland speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Spanien Ryssland? För dig som vill spela på Spanien Ryssland så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Spanien Ryssland Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Spanien Ryssland är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa tips inför fotbolls VM 2018 och Spanien Ryssland match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, extra höga odds och oddsbonusar inför Spanien Ryssland VM erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Spaniens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på spanska fotbollsförbundets hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply