Luke Shaws framtid avgörs

Luke Shaws framtid avgöra

Verkar stanna i Manchester United

Framtiden har varit osäker för Manchester United-stjärnan det senaste. Men det verkar ändå som att Luke Shaw kommer att stanna i klubben.

Luke Shaw kom till Manchester United som en storvärvning sommaren 2014 för 37.5 miljoner euro. Skadeproblem tillsammans med hälsoproblem har under de senaste fyra åren gjort att det inte blivit speciellt mycket speltid på Old Trafford och efter att Jose Mourinho tagit över tränarposten har det inte blivit bättre. Den här säsongen har det endast blivit sju framträdanden i Premier League och nu tyder det mesta på att det blir en flytt för 22-åringen.

Stannar i United

LÄS MER: Vilka får Sverige möta i VM kvartsfinal

Enligt Sky Sports källor så ska Manchester United ha aktiverat en option i kontraktet som gör att Shaw kommer stanna minst en säsong till, garanterat, i klubben.

Samtidigt drar försäsongen igång nu och försvararen kommer åka dit med förhoppningar om att försöka nå ett långtidskontrakt, rapporterar engelsk media.

22-åringen sågs som en av de främsta försvararna för framtid inom engelsk fotboll. Men skadeproblem har satt käppar i hjulen för hans utveckling det senaste.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply