Odds tips Brasilien Mexiko: få 21.00 i odds på att Brasilien vinner över Mexiko!

Odds tips Spanien Ryssland: få förhöjt odds på vem som mellan Spanien och Ryssland!

Odds tips Brasilien Mexiko: få bästa odds på Brasilien mot Mexiko!

Odds tips Brasilien Mexiko? Odds tips Brasilien att vinner mot Mexiko? Det kunde varit Sverige som ställdes mot Brasilien. Istället blev det Mexiko då Sverige blev gruppvinnare. Det kommer dock inte bli någon lätt match för brassarna som inte imponerat i denna turnering. Det har däremot Mexiko gjort och nu bjuder Betfair på ett förhöjt odds när det kommer till denna åttondelsfinal.

Det är ett boostat odds som gäller och det är störst sannolikhet att Brasilien vinner över Mexiko än vice versa. En vinst för Brasilien ger 21.00 i odds och det är en fin slant man kan hämta hem om brassarna går vidare. Är du sugen att spela rekommenderar vi att du gör det tillsammans med vårt tips för Brasilien Mexiko i Fotbolls VM 2018. 21.00 gånger pengarna här =>

Odds tips Brasilien Mexiko: få förhöjt odds på att Brasilien vinner över Mexiko!

Odds tips Brasilien att vinna mot Mexiko i VM 2018

Nedan hittar ni oddsen på denna match som spelas mellan Brasilien och Mexiko. Det är La Canarinha som är storfavoriter till att ta sig vidare till kvartsfinal men vi ska inte räkna ut Mexiko. ’El Tricolor’ gjorde det väldigt bra i gruppspelet där man bland annat slog Tyskland och brassarna bör vara allt annat än säkra på avancemang.

Det är väldigt enkelt att ta del av det förhöjda oddset på Brasilien. Det enda du behöver göra att registrera dig via denna länk => och lägga ett spel på matchen. Då får du dubbel spänning. Det är inte bara ditt favoritlag som vinner, det är även du som plockar hem en fin slant när matchen är över.

Det enda du behöver göra är att registrera dig på koden ZFBMDH. Därefter går du in oddslobbyn och hittar matchen och lägger ditt spel. Få förhöjt odds på Brasilien här =>

Odds tips Brasilien Mexiko 1X2

Odds på Brasilien-vinst (1): 1,50

Bäst odds på Brasilien-vinst (1): 20,00

Odds på Oavgjort (X): 4,20
Odds på Mexiko-vinst (2) 7,00

Odds Mexiko eller Brasilien (1 2): 1,24
Odds Mexiko eller Oavgjort (1 X): 2,63
Odds Brasilien eller Oavgjort (2 X): 1,11

Odds tips Brasilien Mexiko vinna VM

Brasilien att vinna VM 2018: 20,00
Mexiko att vinna VM 2018: 61,00

Spela på Brasilien, Spanien, Belgien eller Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Bäst odds tips Brasilien vinner över Mexiko - få 21.00 i odds Brasilien att vinna mot Mexiko!

Speltips Brasilien Mexiko odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,12) NEJ (1,70)

Över 2,5 mål: 2,02
Under 2,5 mål: 1,83

Se uppdaterade odds =>

Odds tips Brasilien Mexiko- få förhöjt odds på att Brasilien vinner över Mexiko!

Odds tips Brasilien att vinna över Mexiko: bästa oddset på Brasilien!

Odds tips Brasilien att vinna mot Mexiko? Detta erbjudande gäller alla nya spelare som registrerar sig hos Betfair. Du får alltså 21.00 i odds om du spelar på att Brasilien klarar avancemang till kvartsfinal. Det återstår att se vem som vinner denna batalj. Det är dock Brasilien som är storfavoriter att ta sig vidare. Jämför vi Brasiliens VM trupp och Mexikos VM-trupp är det egentligen inget snack om att spanjorerna ska gå vidare. Man har dock haft ett halvtaskigt försvar i de första matcherna, något Mexiko kan utnyttja.

Spela på att Brasilien vinner mot Mexiko – få 21.00 gånger pengarna här =>

Odds tips Brasilien vinner mot Mexiko? Ta del av fler erbjudanden!

Vem går vidare av lagen i VM? Det är dags att reda ut vilka lag som ska ta sig till kvartsfinal. Blir det Brasilien eller Mexiko från denna match som gör det? Det är frågan. Är du på jakt efter fler bra odds erbjudanden under fotbolls VM 2018 har vi på Silly Season Sverige flertalet speltips och VM-erbjudanden på vår sajt.

Inom några timmar spelar Spanien vs Ryssland och senare på kvällen så är det dags för Kroatien vs Danmark . Frågan är ifall Ryssland och Danmark har någon chans att ta sig vidare till kvartsfinal. Det kommer att bli spännande att se matcherna idag. För dig som ska se och spela på åttondelsfinalmatcherna så kan vi säga att den första åttondelsfinalen visas på SVT och den andra åttondelsfinalen sänds på TV4.

Där hittar du inte minst de bästa kampanjerna från alla spelbolagen i världen under fotbolls VM 2018. Här kan du även se våra allra bästa speltips Brasilien Mexiko samt också allt du behöver veta inför att se och spela på odds Brasilien Mexiko. Men nu ligger mycket fokus på vårt odds tips Brasilien Mexiko förstås.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply