Uppgifter: Luke Shaw vill stanna i Manchester United

Uppgifter: Luke Shaw vill stanna i Manchester United
bet365

Nytt kontrakt för Luke Shaw?

Försvararen som är inne på sitt sista år på kontraktet med United kan komma att förlänga. Detta enligt brittisk press.

Luke Shaw har inte haft det speciellt lätt under sin tid på Old Trafford. Försvararen har fått sparsamt med speltid under Jose Mourinho och vid flera tillfällen har det pratats om en flytt. Det är bland annat Everton som har visat intresse för spelaren men nu kan han komma att stanna i Manchester United.

Det är Sunday Mirror som kommer med uppgifter om att Luke Shaw kan stanna i klubben även nästa säsong efter att kontraktet automatiskt förlängts med ytterligare ett år.

Shaw ansluter till Uniteds försäsongsträning under den kommande veckan och sägs vilja göra att för att skriva på ett nytt långtidskontrakt med The Red Devils.

För tillfället räknar inte Mourinho med spelaren och det är oklart hur mycket speltid Shaw kommer att få den kommande säsongen.

Fellaini förlänger med United

En spelare som redan förlängt sitt kontrakt med Manchester United är Fellaini. Det var länge oklart om belgaren skulle fortsätta sin karriär på Old Trafford eller inte. Det fanns intresse från flera storklubbar i Europa men dagen innan kontraktet med United löpte ut valde han att skriva på en ny överenskommelse. Fellaini stannar nu i United till 2020 med option på ytterligare ett år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365