Speltips Sverige Schweiz – odds tips Sverige Schweiz, Fotbolls VM 2018!

bet365
Sverige Schweiz speltips

Speltips på Sverige Schweiz åttondelsfinal – odds tips & speltips VM 2018

Speltips Sverige Schweiz odds åttondelsfinal VM 2018? Här hittar du speltips och odds tips på Sverige vs Schweiz åttondelsfinal i fotbolls VM 2018! Sverige vs Schweiz är den första åttondelsfinalen Sverige spelat sedan 206. Blot den tredje sedan 1994. För schweizisk del så spelade de åttondelsfinal så sent som 2014. Framför allt Sverige kommer att komma in med en väldigt positiv känsla efter att ha vunnit med klara 3-0 mot Schweiz i den sista matchen av gruppspelet. Spela riskfritt på matchen här =>

Speltips: få riskfria spel på Sverige: 1 000 kr riskfritt => + 200 kr gratisspel =>

Bäst odds tips: Sverige vinna över Schweiz (10,00 & 10,00), till kvartsfinal (10.00) + vinna VM (100.00)

Speltips inför Sverige Schweiz åttondelsfinalen i fotbolls VM 2018

För Schweiz del så inledde de mästerskapet genom att spela 1-1 mot Brasilien, och sedan vinna mot Serbien. Lite oväntat fick de bara 2-2 med sig i den sista matchen mot Costa Rica.

Så vad det gäller Schweiz, som ändå får klassas som aningen favoriter mot Blågult, så har de alltså haft ett litet svängigt mästerskap. Det började ju genialt med att kryssa i premiären mot Schweiz, och sedadn vann de även mot Serbien. Dock lyckades de inte hålla varken 1-0 eller 2-1, som gjorde i den 87:e minuten, när de mötte Costa Rica.

Speltips Sverige Schweiz - bäst odds tips Sverige vinner över Schweiz, Fotbolls VM 2018!

Speltips Sverige Schweiz odds tips

Vem vinner Sverige eller Schweiz? Här nedanför är det möjligt att hitta oddsen på åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz. Som går att utläsa från alla oddsen så är ju Schweiz aningen favoriter gå segrande ur mötet mot Sverige. Men blå gult har även de bra chanser att ta sig till en kvartsfinal. Så vi får se vilket lag som blir det starkaste och tar hem det här.

Speltips Sverige Schweiz & odds tips 1X2

Odds på Sverige-vinst (1): 2.90
Bäst odds på Sverige-vinst, omsättningsfritt (1): 10.00

Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds på oavgjort (X): 3.00
Odds på Schweiz-vinst (2): 2.65

Odds Sverige till kvartsfinal: 10.00

Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Du hittar de senaste oddsen här =>

Odds Sverige Schweiz

Odds Marcus Berg gör mål: 2.32
Odds Ola Toivonen gör mål: 3.65

Odds Haris Seferovic gör mål: 4.10
Odds Mario Gavranovic gör mål: 4.101

Speltips Sverige Schweiz odds – bästa odds tips på mål!
Odds båda lagen gör mål: JA (2,28) NEJ (1,61)

Antal mål:
Över 2,5 mål 2,88
Under 2,5 mål 1.44

Du hittar de senaste oddsen här =>

Speltips Sverige Schweiz

Det vi på Silly Season Sverige gjorde var att titta lite på spelbolag som Unibet och bet365. De tror ju nämligen på en tuff match för Sverige, men det är ju logiskt. Även om Schweiz är aningen favoriter så finns det ju ingen åttondelsfinal i VM som kan vara enkel för det svenska landslaget.

Oddsen på Unibet och bet365 för Sverige (2,90) och Schweiz (2,65) är ganska så höga. Något som egentligen är ganska så logiskt med tanke på att det inte finns någon given storfavorit i den här matchen.

Speltips Sverige Schweiz? När vi tar och tittar lite på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Sverige Mexiko Spelltips

Vårt speltips inför Sverige Schweiz + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Sverige vs Schweiz speltips – vem vinner matchen? Vårt rekommenderade speltips på Sverige – Schweiz är en seger för Sverige (2,00), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (2,88). Det kan ju låta lite vågat, men det är långt ifrån omöjligt och ger en riktigt bra utdelning.

Schweizarna kan ju samtidigt vara i lite brygga efter att ”bara” fått med sig 2-2 i avslutningen av gruppspelet. Det samtidigt som Sverige stod för en av modern tids mest imponerande insatser via 3-0 mot mexikanerna.

Se gärna till att nyttja det riskfria spelet som bettson bjuder på. Så du kan spela med hela ditt hjärta och samtidigt inte riskera att förlora några pengar. En kombination av de här spelen och förhöjda odds tipsen är att rekommendera från vår sida. Bland annat så erbjuder betsson 1000 kr + 500 kr i riskfria spel =>

Vilka möter Sverige i kvartsfinalen VM 2018? Det finns många och flertalet olika oddstips att ta efter ifall en tror att Sverige lyckas ta sig vidare i VM och till kvartsfinal. Att gå på att Sverige spelar jämt och kanske rent av vinner på straffar, som räcker för att Blågult ska gå vidare i VM, är ju inte alls omöjligt.

Förhöjt odds på att Sverige vinner mot Schweiz : 10.00

  1. Registrera dig via denna länk!
  2. Lägg ditt spel på att Sverige vinner Schweiz
  3. Du hittar pengarna på ditt spelkonto vid vinst

Förhöjt odds på att Sverige går vidare till kvartsfinal: 10.00

  1. Registrera dig hos betfair!
  2. Gå till sidan med välkomsterbjudandet
  3. Spela på att Sverige tar poäng mot Schweiz

Bästa odds

Sverige vs Schweiz odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Vem vinner matchen enligt Sverige -Schweiz odds tips? För svensk del så kommer vi alltså att få möta Schweiz. Alplaget har både gjort imponerande och mindre imponerande insatser under världsmästerskapet. Frågan är förstås om Sverige VM trupp klarar av att stå emot Schweiz VM trupp 2018. Sverige har ju en bra trupp, precis som schweizarna också har. På bår fråga om vem vinner fotbolls VM 2018 är kanske inget av de här lagen favoriter. Men med tanke på den oerhört imponerande vinsten med 3-0 mot Mexiko så kanske fler och fler svenskar vågar drömma om att vi kan vinna VM 2018. Det återstår ju att se.

Det finns väldigt många stjärnor i Schweiz. Vi får se. Kanske är det läge att ha de bästa straffläggarna i VM 2018 inne på planen. För det kan mycket väl gå till straffar. Det handlar framför allt om att få stopp på vindsnabbe Shaqiri. I den här bataljen får vi ju även se vilka som kan förstärka sin chanser att vinna skytteligan i fotbolls VM 2018 och bli VM skyttekung 2018.

Speltips Sverige Schweiz

Sverige Schweiz odds 3 juli 2018

Odds Sverige – Schweiz? De flesta av bettingbolagen kan erbjuda er spelare väldigt bra odds på mötet som spelas mellan Sverige och SchweizSt Ptersburg-stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Sverige vinner mot Schweiz är oddset 2,90 gånger pengarna. Ifall du spela på Schweiz som vinnare är det oddset 2,365gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.00 i odds som spelbolagen erbjuder.

Bäst odds på Sverige-vinst, omsättningsfritt (1): 10.00

Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds Sverige till kvartsfinal: 10.00

Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Du hittar de senaste oddsen här =>

Sverige Schweiz trupper, laguppställning och startelvor:

Här är både Sverige och Schweiz VM-trupper och förväntad svensk och mexikansk laguppställning och startelvor:

Sverige laguppställning och förväntade startelvor

Här är Sveriges laguppställning och förväntade startelva mot Schweiz:

Målvakter: Robin Olsen, Karl-Johan Johnsson, Kristoffer Nordfeldt

Försvarare: Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson, Emil Krafth, Pontus Jansson, Filip Helander, Martin Olsson

Mittfältare: Sebastian La tsson, Emil Forsberg, Jimmy Durmaz, Viktor Claesson, Gustav Svensson, Marcus Rohdén, Albin Ekdal, Oscar Hiljemark

Anfallare: John Guidetti, Isaac Kiese-Thelin, Ola Toivonen, Marcus Berg

Schweiz laguppställning och förväntade startelvor

Här är Schweizs laguppställning och förväntade startelva mot Sverige:

Målvakter: Roman Buerki, Yvon Mvogo, Yann Sommer

Försvarare: Manuel Akanji, Johan Djourou, Nico Elvedi, Michael Lang, Stephan Lichtsteiner, Jacques-Francois Moubandje, Ricardo Rodriguez, Fabian Schaer

Mittfältare: Valon Behrami, Blerim Dzemaili, Gelson Fernandes, Remo Freuler, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Steven Zuber, Denis Zakaria

Anfallare: Josip Drmic, Breel Embolo, Mario Gavranovic, Haris Seferovic

Speltips Sverige Schweiz - odds tips Sverige Schweiz, Fotbolls VM 2018!

Sverige – Schweiz speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund kan du inte utnyttja detta erbjudande. Erbjudandet gäller förhöjt odds på vinnare och bonus inför Schweiz och Sverige. Inför Sverige vs Schweiz så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Sverige vs Schweiz speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Sverige Schweiz? För dig som vill spela på mötet Sverige – Schweiz har vi tagit fram speltips och bästa odds tips. Detta inför Sverige Schweiz i Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Sverige eller Schweiz är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips på fotbolls VM 2018 och  Sverige – Schweiz på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Sverige – Schweiz VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

För dig som ska kolla på matchen – se vilken tid Sverige Schweiz och vilken kanal Sverige Schweiz – TV4 och Cmore kl. 20:45. Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply