Odds tips Sverige Schweiz: få 10.00 i odds på Sverige till kvartsfinal!

Odds tips Sverige Schweiz: få 10.00 i odds på Sverige till kvartsfinal!

Odds tips Sverige Schweiz: få bästa odds på Sverige mot Schweiz!

Odds tips Sverige Schweiz? Odds tips Sverige att vinner mot Schweiz? Det var inte många som trodde att det skulle bli av, men Sverige gick vidare från gruppen. Man gick inte bara vidare, man gjorde det nämligen som vinnare vilket gjorde att man undviker Brasilien i åttondelsfinalen. Få 10 ggr pengarna här =>

Istället blev det Schweiz men ingen match är lättare än någon annan i ett världsmästerskap. Nu åker Sverige till S:t Petersburg för att ställas mot Schweiz som tog sig vidare som grupptvåa efter att ha slagit Serbien och spelat oavgjort mot Brasilien och Costa Rica. Nu kan även du bli en vinnare precis som det svenska landslaget. Sverige – Schweiz är nämligen en av de utvalda matcherna hos Betfair och där du kan vinna en extra slant på svenskt avancemang.

Spelbolaget erbjuder nämligen 10.00 i odds på att Sverige går till kvartsfinal och slår ut Schweiz. Oavsett om Sverige vinner efter 90 minuter, förlängning eller straffar gäller erbjudandet. Det är dags för åttondelsfinal och det kan nog inte bättre då Sverige spelar mot Schweiz.

Du hittar det bästa erbjudandet på matchen hos Betfair. De har de högsta oddsen på matchen och på svenskt avancemang. Det räcker med ett oavgjort resultat efter 90 minuter och en vinst i förlängningen för att du ska kunna ro hem vinsten. I denna artikel hittar du allt om det förhöjda oddset. Kolla in det tillsammans med vårt tips för Sverige Schweiz i Fotbolls VM 2018. 10 ggr pengarna här =>

Odds tips Sverige Schweiz få 10.00 i odds på Sverige till kvartsfinal!

Odds tips Sverige att vinna mot Schweiz i VM 2018

Det är Betfair som har marknadens hetaste erbjudande på fotbolls-VM. Spelbolaget har utvalda matcher där de erbjuder förhöjt odds på ett eller båda lagen och här är det Sverige (10.00) som de tror drar det längsta ståret. Det enda du behöver göra att registrera dig via denna länk => och lägga ett spel på matchen. 

Det enda du behöver göra är att registrera dig på koden ZFBMDI. Därefter går du in oddslobbyn och hittar matchen och lägger ditt spel. Få förhöjt odds på Sverige här =>

Odds tips Sverige Schweiz & odds tips 1X2

Odds på Sverige-vinst (1): 2.90
Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 10.00

Odds på oavgjort (X): 3.00
Odds på Schweiz-vinst (2): 2.65

Odds Sverige till kvartsfinal: 10.00

Odds Sverige vinner VM: 100.00

Gratisspel på Sverige: 200 kr gratisspel =>

Odds Marcus Berg gör mål: 2.32
Odds Ola Toivonen gör mål: 3.65

Odds Haris Seferovic gör mål: 4.10
Odds Mario Gavranovic gör mål: 4.101

Speltips Sverige Schweiz odds – bästa odds tips på mål!
Odds båda lagen gör mål: JA (2,28) NEJ (1,61)

Antal mål:
Över 2,5 mål 2,88
Under 2,5 mål 1.44

Du hittar de senaste oddsen här =>

Odds tips Sverige Schweiz- få 10.00 i odds på Sverige till kvartsfinal!

Odds tips Sverige att vinna mot Schweiz: bästa oddset på Sverige!

Odds tips Sverige att vinna mot Schweiz? Det förhöjda oddset gäller dock endast för nya kunder som ännu inte är registrerade på siten. Har du inte hunnit signa upp dig är detta alltså ett väldigt bra tillfälle. Du får 10.00 i odds om du spelar på att Sverige klarar avancemang till kvartsfinal. Det kommer bli en otrolig jämn och tuff match för svensk den när man spelar den 3 juli men det är långt ifrån omöjligt. Faktum är att Sverige visat upp en bättre form än Schweiz under den senaste matchen. Jämför vi Sveriges VM trupp och Schweiz VM-trupp är det jämnliga trupper som de båda lagen ställer upp med. Schweiz må ha ett lite mer namnkunnigt lag men har vid vissa tillfället visat upp en brist på arbetskapacitet.

Odds tips Sverige Schweiz? Ta del av fler erbjudanden!

Hur går Sverige vidare i VM? Det är nu det är dags för blågult att ge allt och ta sig till kvartsfinal i turneringen. En vinst mot Schweiz är långt ifrån omöjligt och nu kan du bli en vinnare tillsammans med Sverige.

Är du på jakt efter fler bra odds erbjudanden under fotbolls VM 2018 har vi på Silly Season Sverige flertalet speltips och VM-erbjudanden på vår sajt. Där hittar du inte minst de bästa kampanjerna från alla spelbolagen i världen under fotbolls VM 2018.

Här kan du även se våra allra bästa speltips Sverige Schweiz samt också allt du behöver veta inför att se och spela på odds Sverige Schweiz. Men nu ligger mycket fokus på vårt odds tips Sverige Schweiz förstås.

Tippa på att Sverige går till kvartsfinal – få 10 ggr pengarna här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply