Ronaldo: Vill inte prata om framtiden

Ronaldo: Vill inte prata om framtiden

Vill inte prata om framtiden – kan sluta

Efter att Uruguay slagit ut Portugal och Cristiano Ronaldo ur VM 2018 så kan portugisens landslagskarriär vara över. Men han vill inte prata om det, säger han själv.

Att Cristiano Ronaldo är en av de främsta fotbollsspelarna genom tiderna råder det ju inga tvivel om. Men nu kan landslagskarriären för en av de bästa någonsin vara över.

Det kommer inte bli Sveriges motståndare i VM kvartsfinalen 2018, eftersom de nu är utslagna. Och samtidigt fortsätter Uruguay vidare till kvarten, där de dock kommer att få möta Frankrike VM trupp 2018.

Kan gå tillbaka till Manchester United

Samtidigt som Real Madrid stjärnan kan sluta i landslaget så är han aktuell för att gå tillbaka till Manchester United. Det samtidigt som Lukaku kan ingå i en bytesaffär med storstjärnan.

Men trots att Lukaku, som varit en viktig del för Belgien VM trupp 2018, så kan han komma att offras. Även om vi ska ta de här ryktena med minst ett kilogram salt, så låter det så här. Real Madrid, som letar efter en ny striker, ska vara beredda att offra superstjärnan Ronaldo samt pengar emellan, för att få in United-anfallaren. Frågan är ju dock hur troligt det här är…

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply