Speltips Kroatien Danmark – odds tips Kroatien Danmark, Fotbolls VM 2018!

Kroatien Danmark odds

Speltips på Kroatien Danmark – odds tips VM 2018

Speltips Kroatien Danmark odds VM 2018? Här hittar du speltips på Kroatien vs Danmark odds i VM 2018! Kroatien Danmark. Det är dags för ännu en åttondelsfinal I VM, och nu ska alltså vårt grannland i syd, Danmark, ta sig an Kroatien. Ett land som verkligen imponerade rejält i VM:s gruppspel. Spela på matchen till bäst odds =>

Kroatien och Danmark kommer att spelas på Nizhny Novgorod i Nizhny Novgorod. Vilket blir laget som får fortsätta att spela kvartsfinal i VM, och vilket lag kan börja packa väskorna för att åka hem?

Speltips Kroatien Danmark - odds tips Kroatien Danmark, Fotbolls VM 2018!

Speltips Kroatien Danmark odds tips

Vad gäller matchen mellan Kroatien vs Danmark i VM 2018 i Ryssland så har vi på Silly Season Sverige vaskat fram speltips och bästa oddsen för er spelare inför Kroatien vs Danmark. Kroatien – Danmark är den fjärde åttondelsfinalen i Fotbolls VM 2018. För Danmark kommer det här att bli väldigt svårt. Men kanske kan de ställa till med en skräll? Här är odds tips och bästa odds inför Kroatien vs Danmark matchen:

Speltips Kroatien Danmark & odds tips 1X2

Odds på Kroatien-vinst (1): 1,82
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,40
Odds på Danmark-vinst (2) 5,00

Bäst odds Danmark eller Kroatien (1 2): 1,34
Bäst odds Danmark eller Oavgjort (1 X): 1,02
Bäst odds Kroatien eller Oavgjort (2 X): 1,19

Kroatien att vinna VM 2018: 20,00
Danmark att vinna VM 2018: 81,00

Speltips Kroatien Danmark odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,32) NEJ (1,60)

Över 2,5 mål: 2,60
Under 2,5 mål: 1,53

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Speltips Spanien Ryssland - odds tips Spanien Ryssland, Fotbolls VM 2018!

Speltips Kroatien Danmark

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Danmark som Kroatien har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Kroatien (1,82) och Danmark (5,00) visar att Kroatien är väntade favoriter att vinna den här bataljen. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på r Danmark. Det kan ju mycket väl bli en skräll här. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen,men framför allt danskarna.

Speltips Kroatien Danmark? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Kroatien Danmark + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Kroatien – Danmark är en vinst för Kroatien (1,82), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (1,67). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Kroatien och Danmark är två lag är bra defensivt.

Av alla våra tips så känns de här de bästa inför Danmarks match.

Kroatien vs Danmark odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under söndagen. Det enda som kommer att gälla nu är att vinna, det spelar ingen roll hur. Båda lagen vill ju förstås gå vidare till kvartsfinal och då krävs en seger.

Idag så möts Kroatiens VM trupp och Danmarks VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer kanske den kroatiska VM-truppen att göra. Men vad det gäller den danska VM-truppen att  vinna VM 2018 enligt oddset så är inte det det mest troliga.

Det är ju uppenbart att Kroatien är favoriter att vinna den här matchen. Det beror inte minst på deras urstarka trupp. Mittfältet är som plockat från varje tränares önskelista, men det ser bra ut på de flesta positionerna.

Danmark ska förstås inte underskattas. Det här är ett lag som är väldigt disciplinerade defensivt, och kan ställa till med problem för de flesta lagen.

Kroatien Danmark odds 1 juli 2018

Odds Kroatien – Danmark? De flesta spelbolag kommer ju att erbjuda väldigt bra odds på mötet som spelas mellan Kroatien och DanmarkNizhny Novgorod Nizhny Novgorod. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Säg att du vill tippa på att Kroatien vinner mot Danmark är oddset 1,82 gånger pengarna. Ifall du spela på Danmark som vinnare är det oddset 5,00 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.40 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Kroatien-vinst (1): 2,50
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,40
Odds på Danmark-vinst (2) 5,00

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Kroatien/Danmark att vinna VM 2018: 16,00 & 81,00

Kroatien Danmark trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Kroatien Danmark VM-trupper och förväntad Kroatien Danmark laguppställning och startelvor:

Kroatien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Kroatiens laguppställning och förväntade startelva mot Danmark:

Målvakter: Danijel Subasic, Lovre Kalinic, Dominik Livakovic

Försvarare: Vedran Corluka, Domagoj Vida, Ivan Strinic, Dejan Lovren, Sime Vrsaljko, Josip Pivaric, Tin Jedvaj, Duje Caleta-Car

Mittfältare: Luka Modric, Ivan Rakitic, Mateo Kovacic, Milan Badelj, Marcelo Brozovic, Filip Bradaric

Anfallare: Mario Mandzukic, Ivan Perisic, Nikola Kalinic, Andrej Kramaric, Marko Pjaca, Ante Rebic

Danmark laguppställning och förväntade startelvor

Här är Danmarks laguppställning och förväntade startelva mot Kroatien:

Målvakter: Frederik Rönnow, Jonas Lössl, Kasper Schmeichel

Försvarare: Andreas Christensen, Henrik Dalsgaard, Jannik Vestergaard, Jens Stryger Larsen, Jonas Knudsen, Mathias ‘Zanka’ Jörgensen, Simon Kjær

Mittfältare: Christian Eriksen, Lasse Schöne,Lukas Lerager, Michael Krohn-Dehli, Thomas Delaney, William Kvist

Anfallare: Andreas Cornelius, Kasper Dolberg, Martin Braithwaite, Nicolai Jörgensen, Pione Sisto, Viktor Fischer, Yussuf Poulsen

Bästa odds Kroatien Danmark

Kroatien – Danmark speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Danmark och Kroatien. Inför Kroatien vs Danmark så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Kroatien vs Danmark speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Kroatien Danmark? För dig som vill spela på Kroatien Danmark så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Kroatien Danmark Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Kroatien Danmark är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018 och Kroatien Danmark match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Kroatien Danmark VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Kroatiens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Missa inte Kroatien Danmark TV Kanal och Kroatien Danmark stream på Silly Season Sverige. Läs mer på danska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply