TV-tider U21 EM Sverige – vilken kanal & tid sänds Sveriges matcher i U21 EM!

Sverige TV-tider U21 EM – vem sänder Sveriges U21 match på TV?

Vilken kanal sänder Sveriges matcher U21-EM? Många undrar vart man kommer att kunna se det svenska U21 landslagets matcher i EM i sommar. Den 16 juni drar turneringen igång och det finns många heta och intressanta matcher vi kommer att få se. Sverige som är regerande mästare i turneringen kommer att spela tre gruppspelsmatcher där man stöter på England, Slovakien och Polen innan det blir en eventuell semifinal. Gruppspelet avgörs mellan 16 och 22 juni för Sveriges del och nedan finner ni samtliga tv tider för Sverige i U21 EM och svar på frågan när spelar Sverige u21 EM. Ni hittar allt från tv-tid till datum, motståndare samt både var man kan se och spela på matcherna.

Är du inte på plats i Polen är det väldigt intressant att följa Blågult genom att se matcherna på tv. Samtliga tv tider Sverige U21 EM finner ni nedan.

EM: datum, spelschema och Sverige TV-tider EM för samtliga EM-matcher i Polen

Sverige har ett väldigt intressant lag och den svenska truppen till U21 EM innehåller flertalet intressanta namn. Bland annat finns anfallaren Pawel Cibicki med som anfallare. Cibicki slog igenom förra säsongen i Jönköping Södra dit han var utlånad från Malmö FF. Nu är han tillbaka i den skånska storklubben och förhoppningsvis kan Cibicki pricka in formen i sommar efter att ha tappat lite av känslan han hade i inledningen av säsongen.

När börjar EM? – vilket datum spelar Sverige EM i Polen?

När spelar Sverige mot England, Polen och Slovakien? Sverige inleder sitt U21-EM äventyr den 16 juni då man tar sig an England Kolporter Arena i Kielce. Sveriges tre matcher mot England, Polen och Slovakien kommer alla att sändas på Kanal 5 samt Eurosport.

EM Sverige TV-tider: TV-kanaler U21 EM – vilka sänder U21 EM på TV?

Vilken kanal sänder EM-matcherna i U21 EM i Polen? Här hittar du Sverige TV-tider för samtliga EM-matcher i Polen. Se vilka tv-kanaler & tider som gäller för alla matcher i U21 EM!

Datum Speltid Hemmalag Bortalag TV-kanal Livestream Liveodds
2017-06-16 18:00 Sverige England TV4 > TV4 Play > Liveodds >
2017-06-19 20:45 Polen Sverige TV4 > TV4 Play > Liveodds >
2017-06-22 20:45 Slovakien Sverige TV4 > TV4 Play > Liveodds >

Vart kan man se EM på TV? Det är numera Kanal 5 och Eurosport som har tagit över och äger rättigheterna för att sända U21-EM.

Sverige TV-tider U21 EM semifinaler

När spelar Sverige semifinal U21? Vilken kanal sänder semifinalerna i U21 EM i Polen? Här hittar du Sverige TV-tiderna för semifinalerna i U21 EM i Polen. Se vilka tv-kanaler & tider som gäller för båda semifinalerna i EM!

Datum Speltid Hemmalag Bortalag TV-kanal Livestream Liveodds
2017-06-27 18:00 Lag 1 Lag 2 TV4 > TV4 Play > Liveodds >
2017-06-28 20:45 Lag 3 Lag 4 TV4 > TV4 Play > Liveodds >

EM Final Sverige TV-tider – TV-kanal och tid för U21 EM finalen

När spelas U21 finalen? När är u21 finalen? Vilken kanal sänder U21 EM-finalen i Polen? Här hittar du Sverige TV-tider för finalen i U21 EM i Polen. Se vilken tv-kanal & tid som gäller för finalen i EM!

Datum Speltid Hemmalag Bortalag TV-kanal Livestream Liveodds
2017-06-30 20:45 Lag 1 Lag 2 TV4 > TV4 Play > Liveodds >

Vad får vinnaren av U21 EM i prispengar?

Det är oklart vad eller hur mycket landslagen och spelarna får o bonus och prispengar när det kommer till U21 EM-turneringarna. Det är dock inte i närheten av prispengar i fotbolls-EM eller det spelarna får i Champions League eller Europa League. U21-EM är som en trampolin där många av spelarna scoutas av storklubbarna och flyttar oftast direkt efter mästerskapet utanför landets gränser, om man inte redan gjort det. Efter att Sverige vunnit U21 EM var det många spelare som hittade nya klubbar, och det är där de stora pengarna finns.

Ifall du har några frågor om TV Tider Sverige U21 EM så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om TV tider Sverige U21 EM i EM så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med spelprogram i U21 EM, spelschema U21-EM startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och svenska landslaget inför Sveriges enskilda EM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha mästerskapet.

Samtliga trupper från U21-EM hittar ni här: Polen, Portugal, England, Tyskland, Italien, Tjeckien, Makedonien, Danmark, Slovakien, Sverige, Spanien.

Läs mer om EM och U21-spelare världen över

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365