LISTA: U21-EMs bästa startelva

bet365

LISTA: De 11 bästa startspelarna från U21-EM 2015 i Tjeckien

Sverige kunde efter många om och men slå ut Portugal ut U21-EM 2015. På vägen till finalen slog man bland annat Italien och Danmark för att sedan bärga hem titeln mot Portugal efter förlängning och straffar. I dagarna publicerades listan över de 11 spelare som presterat bäst under turneringen och vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop med lista med den bästa startelvan i turneringen.

Bästa startelvan i U21-EM

Har du tänkt på vilka spelare som var de bästa i årets U21-EM? Många stjärnor växer i denna turnering och denna gång fick många svenskar stå i ramljuset då man vann turneringen för första gången. Tidigare har vi satt ihop listor om bland annat de 10 äldsta målskyttarna i Premier Leaguede tio värsta spelplatserna i VM-sammanhang och de längsta avstängningarna i Premier League. Nu har alltså turen kommit till U21-Ems bästa startelva för turneringen som spelades 2015, häng med!

 

Målvakt: José Sá (Portugal)

Portugals målvakt José Sá utsågs till turneringens bäste burväktare efter många fina insatser. Portugisen släppte endast in 1 spelmål under hela turneringen under ordinarie speltid och var en av nycklarna till att man tog sig till final i turneringen. Tillslut avgjordes det hela på straffar och då kan det gå hur som helst. Denna gång lyckades det portugisiska laget inte vinna trots att man tippades vara stora favoriter att ta hem hela mästerskapet. Sá spelar för tillfället i Marítimo i den portugisiska ligan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply