Barca-talangen bekräftar: ”Klar för Liverpool”

FC Barcelonas talang Bobby Adekanye lämnar La Masia bakom sig och flyttar istället till Liverpool. Det avslöjade den holländske talangen själv på Instagram under dagen.

Liverpool har varit riktigt aktiva under inledningen av sommarens transferfönster. Den brittiska storklubben, som den här säsongen tar nya tag efter sjätteplatsen i Premier League, har redan förstärkt laget med Roberto Firmino, James Milner, Nathaniel Clyne, Danny Ings, Joe Gomez samt Adam Bogdan. Nu verkar ytterligare en spelare – om än kanske inte avsedd för A-lagsspel riktigt ännu – vara klar för Merseysideklubben.

Jämförs redan med Arjen Robben

Spelaren det handlar om är den 16-årige FC Barcelona-talangen Bobby Adekanye, som under dagen la ut en bild på Instagram där han förklarar att han är klar för Liverpool. Adekanye spelar som vänsterytter och har tidigare jämförts med Arjen Robben, men har i FC Barcelona fastnat till följd av de regelbrott den katalanska klubben straffats för.

Värvar honom i konkurrens med Ajax

Holländaren kom till klubben som 12-åring, men övergången skedde på ett felaktigt sätt, vilket innebär att det den här sommaren var fritt fram för vem som helst att knyta till sig talangen efter att han inte fått spela för FC Barcelona och under den gångna säsongen varit utlånad till PSV Eindhoven. Något Liverpool, i konkurrens med just PSV Eindhoven och Ajax, alltså verkar ha lyckats med.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365