TOPP 10: Längsta avstängningarna i Premier League

10 längsta avstängningar i Premier league?

Längsta avstängning i Premier League? Vilka spelare har fått de längsta avstängningarna i Premier Leagues historia? Har du någonsin undrat vilka spelare som blivit längst avstängda i Premier League? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de 10 längsta avstängningarna i den engelska högstaligan för att du ska få reda på det snabbt och enkelt. Fotboll är en farlig sport men vissa saker är inte tillåtna och när man går över gränserna som dessa spelarna gjort kan man vänta sig en lång avstängning. Här handlar det inte om hur många varningar eller gula kort som spelarna får innan de fått en avstängning i Premier League, utan om spelare som betett sig högst olämpligtfotbollsplan och åkt på en avstängning direkt.

Lista: de 10 längsta avstängningarna i den engelska högstaligan

Tidigare har vi bland annat publicerat listor om Europas bästa bänkvärmarede tio dyraste spelarna över 30 år och de största vinstmarginalerna i Premier League men nu har turen kommit till de 10 grövsta avstängningarna i Premier League. Häng med så får du reda på vilken spelare som blivit avstängd längst!

10. JOEY BARTON – 6 MATCHER

Joey Barton is one of the Top 10 Longest Bans in The Premier League

Efter att ha attackerat sin lagkamrat i Manchester City, Ousmane Dabo blev Josey Barton avstängd för sex matcher och fick betala Premier Leagues största böteslapp någonsin. Summan låg på upp emot 150.000 pund och händelsen skedde på klubbens träningsanläggning.

Barton fick senare även delta i en rättegång efter överfallet.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply