bet365

Spaniens trupp U21 EM – Spanska U21 truppen till EM!

Spaniens trupp U21 EM 2017 - Spanska U21 truppen till EM 2017!

Spanien spelartrupp Fotbolls-EM 2017

Spaniens EM-trupp 2016Spaniens trupp EM 2017? Det blev en stor skandal då Spanien inte lyckades med att kvalificera sitt U21-lag till EM 2015 i Polen, och många började ifrågasätta vad som hade hänt i fotbollsnationen. Som tur var lyckades de glida igenom kvalet till EM 2017 och de hamnade enbart en poäng bakom Sverige i gruppen. Nu hoppas man på att det är en ny generation som kommer att kliva fram och visa vart skåpet skall stå. Man har hamnat i en lagom svår grupp tillsammans med bland annat grannarna Portugal, och det återstår att se huruvida de kommer att ta sig vidare till slutspelsfasen av denna turnering.

Inför Spanien mot Makedonien* Till erbjudandet
200 kr riskfritt hos Unibet + 200% i bonus Till Unibet =>
100 kr riskfritt hos betfair + 2000 kr i bonus Till betfair =>
1000 kr riskfritt hos expekt Till expekt =>

*I de flesta fallen får man insatsen tillbaka i pengar och i vissa fall bonusspel.

Spaniens EM-trupp 2017

Här kan du läsa mer om Spaniens laguppställning inför EM 2017 i Polen och vilka spelare i Spaniens herrlandslag i fotboll som ingår i Spaniens EM-trupp 2017. Det kommer att bli spännande att se vad för sorts spelare som Spaniens förbundskapten Albert Celades kommer att välja att ställa upp med, speciellt då de uteblev ur den senaste turneringen och den generella massan därmed har en mindre god uppfattning om hur Spaniens U21-landslag ser ut.

  • Odds att Spanien vinner EM (vinnarodds): 5.50
  • Odds att Spanien vinner gruppen: 2.15

Spanska EM-truppen i fotboll 2017

Grupp i turneringen: Grupp B
Ranking:
 – på UEFA-rankingen.
Förbundskapten: Albert Celades

Spaniens herrlandslag i fotboll EM 2016Här är alla spelare som ingår i den Spanska EM-truppen. Spaniens EM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Spaniens trupp är officiellt presenterad och innehåller flera stora namn som till vardags spelar i La Liga.

Målvakter: Kepa (Athletic Club), Pau López (Espanyol), Rubén Blanco (Celta Vigo)

Försvarare: Bellerín (Arsenal), Odriozola (Real Sociedad), Meré (Sporting Gijón), Yeray (Athletic Club), Jonny (Celta Vigo), Gayá (Valencia)

Mittfältare: Mikel Merino (Borussia Dortmund), Marcos Llorente (Alaves), Dani Ceballos (Real Betis), Saúl (Atlético Madrid), Denis Suárez (Barcelona), Carlos Soler (Valencia), Marco Asensio (Real Madrid)

Anfallare: Iñaki Williams (Athletic Club), Oyarzabal (Real Sociedad), Deulofeu (AC Milan), Borja Mayoral (Wolfsburg), Sandro (Málaga)

Spelarna i Spaniens EM-trupp som kan avgöra

Det är svårt att ta ut de avgörande spelarna i den spanska truppen då den är full med stjärnor från La Liga.  I truppen finns spelare från bland annat Atlético Madrid, Barcelona och Real Madrid men det finns några namn som sticker ut lite extra.

Saúl Ñíguez: Mittfältaren spelar till vardags i Atlético Madrid och var en av nyckelspelarna den gångna säsongen när man tog sig till semifinal i Champions League. Saúl kliver ofta fram i viktiga matcher och är en kugge på mittfältet som springer box-till-box.

Marco Asensio: Mittfältaren vann den gångna säsongen La Liga och kom till final i Champions League med sitt Real Madrid. Trots sin unga ålder visar han ett otroligt lugnt på planen och är en av de största talangerna i spansk fotboll för tillfället.

Sandro: Málaga-stjärnan har varit ett utropstecken i La Liga 2016/2017. Han jagas nu av flera storlag och det är bara en tidsfråga innan det blir en flytt för anfallaren. Har en fin fot både när det kommer till passningar och avslut.

Det finns flertalet namn som även kommer göra skillnad, bland annat Iñaki Williams, Deulofeu och Bellerín.

Spaniens trupp U21 EM 2017 - Spanska U21 truppen till EM 2017!

Spaniens spelprogram i EM 2017

Spaniens chanser att ta sig vidare från grupp B som etta eller tvåa är väldigt höga sett till oddsen, och de ses som favoriter efter Tyskland att kunna ta hem hela turneringen.

Spaniens EM-matcher i Polen

När spelar Spanien sin första match i EM 2017? Spaniens första EM match är mot Makedonien den 17 juni 2017 kl 20:45 på Stadion GOSiR i Gdynia. Deras andra match kommer att bli mot Portugal, på samma arena klockan 20:45 den 20 juni.

Vilka lag har Spanien i sin EM-grupp? Spanien spelar i EM-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver Spanien är Makedonien, Portugal och Serbien. För datum och speltider för Spaniens matcher mot Serbien, Portugal och Makedonien se Spaniens spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all  information du behöver veta om Spaniens matcher i fotbolls-EM 2017!

Här kan du se samtliga Fotbolls-EM 2017 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-EM 2017. Se även vår EM guide 2017 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2017, såsom spelschema för EM 2017, TV-tider fotbolls-EM 2017 och  vilka kanal som sänder matcherna i EM 2017, Sveriges EM-trupp 2017, odds Sverige vinner EM 2017 m.m

Vanliga frågor om Spaniens EM trupp 2017

Ifall du har några frågor om Spaniens EM-trupp 2017 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den spanska truppen inför EM 2017 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med spelprogram i U21 EM, spelschema U21-EM startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och Spanska landslaget inför Spaniens enskilda EM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Spaniens EM-trupp 2017.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens EM-slutspel, Tyskland, EnglandItalien, och Sverige har alla gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det förstnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen.

Samtliga trupper från U21-EM hittar ni här: Polen, Portugal, England, Tyskland, Italien, Tjeckien, Makedonien, Danmark, Slovakien, Sverige.

Läs mer om U21-EM 2017 och U21-spelare världen över

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply