LISTA: 10 spelare som kan slå igenom i U21-EM 2015

10 unga spelare som kan få sitt stora genombrott i U21-EM

Några av världens bästa U21-spelare får nu chansen att visa upp sig under U21-EM. Det finns få tillfällen som är bättre för unga fotbollsspelare att visa upp sig i än i U21-EM. Detta kan vara ett av världens största och bästa skyltfönster inom fotbollen, och det är ofta tack vare sådana här mästerskap som talanger upptäcks och flyttar vidare till större klubbar. Svenskarna hoppas till exempel på att få lämna sina Allsvenska klubbar efter mästerskapen, och detsamma gäller för andra unga spelare som är fast i hemlandet eller i storlags reservlag.

10 U21-spelare som kan få sitt stora genombrott i sommar

Denna lista har tagit fram några av de spelare som möjligtvis kan få sitt stora genombrott i sommar, då denna lista radar upp 10 spelare att hålla koll på i U21-EM. Notera att detta inte är en topplista, utan att spelarna nämns utan någon rangordning. Kolla gärna in listan med de topp 10 bästa spelarna i U21-EM 2015. I listan finns även en ung svensk spelare från Sveriges U21-herrlandslag i fotboll som vi tror kommer att lysa när sommarens mästerskap är över.

Bernardo Silva, Portugal, AS Monaco

Den korta men kvicke bolltrollkarlen har redan slagit sig in i Monacos A-lag under den gångna säsongen, då han bland annat fick spela båda matcherna mot Arsenal i Champions League där han imponerade. Han ställde till med mycket problem för det engelska U21-lagets försvar under lagens möte under mästerskapen. Han krönte sin fina insats med ett mål dessutom.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply