Liverpool höjer budet på Saints-stjärnan

Liverpools jakt på Southamptons högerback Nathaniel Clyne blir allt intensivare. Nu uppger ansedda Liverpool Echo att man skickat ett nytt, förbättrat avtal gentemot det som tidigare nobbats.

Det är ingen hemlighet att Liverpool är på jakt efter en högerback – och den man jagar mest intensivt är den engelske landslagsmannen Nathaniel Clyne, 24. Efter att ha fått ett första bud på 10 miljoner pund nobbat har man gett sig in igen – nu med ett bud som uppgår till ungefär 12.5 miljoner pund, det uppger Liverpool Echo.

Southampton själva sägs värdera Clyne till 15 miljoner pund, men man sitter i en ganska dålig förhandlingssits då den frejdige högerbacken vill iväg och dessutom bara har ett år kvar på sitt avtal. Ett avtal han inte avser att förlänga.

Kan bli klubbens sjätte nyförvärv

Brendan Rodgers ligger inte på latsidan under detta transferfönster. Skulle man lyckas ro Clyne-affären i land blir han klubbens sjätte nyförvärv för sommaren efter att man sedan tidigare gjort klart med James Milner, Danny Ings, Adam Bogdan, Joe Gomez och Roberto Firmino.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply