bet365

Real Madrid vill värva Gianluigi Donnarumma nästa sommar

Real Madrid vill värva Gianluigi Donnarumma nästa sommar

Vill värva Milans målvakt nästa sommar

Real Madrid vill värva Gianluigi Donnarumma från Milan. Spanjorerna är beredda att vänta till sommaren 2018, skriver Football Espana.

Tidigare idag sades det att Real Madrid vill värva David De Gea, och att man vill att affären ska vara klar innan veckans slut. Nu kommer andra uppgifter, som talar om något helt annat. Real Madrid vill värva Gianluigi Donnarumma från Milan. Spanjorerna är säkra på att de kommer att lyckas med att plocka in spelaren under nästa sommar, rapporterar Football Espana.

Målvaktens kontrakt med Milan går ut under den sommaren. Han har inte kommit överens om ett nytt avtal med den italienska föreningen, vilket öppnar upp chansen för Real Madrid att värva honom.

Inför den kommande säsongen sägs det att Champions League-mästarna nöjer sig med att ha Keylor Navas som förstamålvakt. Sedan kommer Donnarumma att ersätta honom om ett år.

En händelserik sommar?

Det ser ut att kunna bli en händelserik sommar på Santiago Bernabeu. Spelare ryktas både vara på väg in och ut ur klubben. När det handlar om nyförvärv talas det om att Kylian Mbappé och Eden Hazard kan flytta till mästarklubben. Av de spelare som sägs vara på väg bort talas det mycket om Pepe. Portugisen uppges vara klar för PSG. Det påstås även, mer sensationellt, att Cristiano Ronaldo är på väg att flytta. Flera storklubbar vill värva megastjärnan för 180 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365