LISTA: Svenskarna som har hittat nya klubbar efter U21-EM

bet365

U21-hjältarna som har blivit belönade med fina flyttar

Vilka U21-spelare har flyttat i sommar? Tidigare under sommaren skrev det unga U21-landslaget ett stycke svensk fotbollshistoria när man vann U21-EM i Tjeckien. Det var den största bragd inom svensk herrfotboll sedan bronset i VM 1994. Under resten av sommaren har man väntat för att se vilka av spelarna som får chansen att gå till en ny klubb under sommaren. Vi vill gärna se att de Allsvenska talangerna hittar nya utmaningar i utlandet, medan vi hoppas på att utlandsproffsen kan ta ytterligare kliv i karriären. Silly Season Sverige har sammanställt en lista med de U21-landslagsmän som har hittat nya klubbar i sommar.

LISTA: U21-svenskarna som har hittat nya klubbar i sommar

8 saker du inte visste om Sergio Agüero, 10 spelarna som gjort flest landslagsmål och 8 konstiga försäsongsmatcher är tre av många intressanta listor här på Silly Season. Om ingen av dessa tre intresserar just dig kan du spetsa dina nördkunskaper inom fotbollen med ett brett utbud av listor här.

1. Emil Krafth

BB150525LT045

Visserligen var inte Emil Krafth med och vann det där famösa guldet åt Sverige, men han var med i truppen från början. Han var tvungen att lämna återbud på grund av en skada, vilket gjorde att Victor Nilsson Lindelöf blev uttagen istället. Därför får Emil Krafth och hans flytt från Helsingborgs IF till Bologna vara med på listan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply