bet365

Topp 10: Bästa spelarna i U21-EM 2015

Tio bästa spelarna i U21-EM

Vilka är de bästa spelarna i U21-EM 2015? David De Gea, Juan, Claudio Marchisio, Mats Hummels, Manuel Neuer och Mesut Özil är bara några av de spelare som idag spelar inom den yppersta toppfotbollen, men som bara för ett par år sedan har representerat sina respektive länder i U21-EM. Strax är det dags igen för några av Europas allra bästa unga spelare att glänsa när turneringen  om bara ett par dagar drar igång i Tjeckien, och det lär finnas en hel del spelare representerade som inom kort kommer nämnas i samband med utnämningarna till Ballon d’Or. Bland klubbarna som redan finns representerade återfinns bland annat FC Barcelona, Juventus och Bayern München, så det är verkligen inte vilka som helst som får chansen att spela ett U21-EM.

Vilka förtjänar en plats på listan över de bästa spelarna?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om de spelare i sommarens U21-EM som har högst marknadsvärde, och nu är det dags för oss att ranka de tio spelare som vi anser vara de absolut bästa i det här mästerskapet. Återstår att se vilka av U21-spelarna på vår lista som säljs efter mästerskapet och vem som i så fall blir den dyraste U-21 spelaren 2015. Här är våra svenska topp 10 fotbollsspelare som kan spela i MFF, AIK, DIF eller något av våra andra allsvenska lag.

10. Saido Berahino, England

Först ut på listan återfinns en av Premier League-säsongens viktigaste spelare för sitt lag. Saido Berahino har i vissa matcher för sitt West Bromwich varit den avgörande skillnaden mellan en eller tre poäng. Engelsmannen fick också avsluta säsongen på bästa tänkbara sätt när han i den näst sista omgången dundrade in två bollar Chelsea.

Utöver sina dubbla baljor mot mästarna prickade 21-åringen in ytterligare 12 mål i Premier League, vilket räcker för att precis kvala in på Silly Season Sveriges lista över U21-EMs bästa spelare.

Fakta: Saido Berahino
Ålder: 21
Klubb: West Bromwich Albion
Land: England
Position: Anfallare

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply