Topp 10: Snabbaste målen i MLS någonsin

snabbaste målen i mls

Snabbaste målet i MLS – vilket är det snabbaste målet i fotbollsligan i USA någonsin?

Snabbaste målet i MLS någonsin? Vad är det snabbaste målet i MLS? Vilka är de snabbaste målen i fotbollsligan MLS någonsin? När det gäller fotbollsligan i USA så vet man aldrig vad som kommer att hända då många bra spelare har korsat Atlanten. Den amerikanska fotbollsligan MLS har lockat över många duktiga skyttekungar från Europa genom tiderna. En av de allra första stjärnorna var David Beckham. Han har i sin tur lockat över många andra målkungar. Den senaste superstjärnan som lockats över till MLS är ingen mindre än skyttekungen Lionel Messi. Han gick över till Inter Miami CF från PSG under 2023. Se och spela på MLS live =>

Snabbaste målet i MLS - vilket är det snabbaste målet i fotbollsligan i USA någonsin?

Snabbaste målet i MLS någonsin – se alla snabbaste mål i fotbollsligan i USA!

Så frågan är vilket är det snabbaste målet i MLS? Fotbollsveteranen Tim Cahill behövde inte många sekunder innan han hade gett sitt New York Red Bulls ledningen. Åtta sekunder är inte en så lång tid, men mer behövde inte Tim Cahill för att föra 1-0 för sitt New York Red Bulls. Detta innebär att australiensaren gjorde det näst snabbaste målet i MLS historia.

Direkt vid avspark slog McCarthy iväg en djupledsboll till Cahill som nickade fram bollen till sig själv och dundrade in bollen bakom målvakten. Matchen slutade med en 3-0-vinst över Houston.

För dig som gillar den typen av listor så finns många fler. Du kan se det snabbaste målet i Allsvenskan, snabbaste målet i fotboll, det snabbaste målet i Champions Leaguedet snabbaste målet i fotbolls-VM, det snabbaste skottet i fotboll med fokus på målens snabbhet. Sedan har vi även skapat listan med det hårdaste skottet i fotboll med fokus på målens hårdhet. Listor som ni självklart måste gå igenom efter att vi gått igenom de snabbaste målen som någonsin gjorts i USA och fotbollsligan MLS, häng med! Se och spela på MLS live =>

Topp 5 snabbaste målen i MLS någonsin

Vilket är det snabbaste målet i MLS? Vem har skjutit det snabbaste målet i MLS? Vem har egentligen rekordet och vilka är de olyckliga lagen i USA? Tim Cahills rekord slogs två år senare, 2015, av Mike Grella som bara behövde sju sekunder för att göra MLS snabbaste mål någonsin. Här är hela topp fem-listan:

Datum
Spelare
Matcher med de snabbaste målen
Antal sekunder
2015-10-18
Mike Grella
New York Red Bulls vs Philadelphia Union
7
2013-10-20
Tim Cahill
New York Red Bulls vs Houston Dynamo
8
2003-09-27
Dwayne De Rosario
San Jose Earthquakes vs FC Dallas
11
2022-07-30
Sebastian Blanco
Portland Timbers vs Minnesota United FC
13
2013-10-05
Deshorn Brown
Colorado Rapids vs Seattle Sounders FC
14

Snabbaste målet i MLS - vilket är det snabbaste målet i fotbollsligan i USA någonsin?

Läs mer om MLS och snabba mål och skott i fotboll

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply