Topp 10: Snabbaste målen i Allsvenskan någonsin

Snabbaste målet Allsvenskan

Snabbaste målet i Allsvenskan – vilket är det snabbaste målet i Allsvenskan någonsin?

Vem har gjort det snabbaste målet i allsvenskan? Allsvenskans snabbaste mål någonsin sattes under 2010 och ingen har lyckats slå det rekordet hittills. Under 2014 var man nära att slå rekordet, men det räckte endast till att bli det snabbaste målet i allsvenskan 2014. Årets snabbaste mål tog mindre än 10 sekunder, men det är fortfarande ett par sekunder ifrån det snabbaste målet i allsvenskan någonsin. Se och spela på fotboll live =>

Snabbaste målet i Allsvenskan - vilket är det snabbaste målet i Allsvenskan någonsin?

Allsvenskans snabbaste mål någonsin – se alla snabbaste mål i Allsvenskan!

Nyligen publicerade en lista med det snabbaste målet i fotboll och det hårdaste målet i fotboll så vi tyckte att vi skulle försöka upprätta en svensk lista med de snabbaste målen i allsvenskan. Dock har det inte varit så lätt att hitta några av de snabbaste målen för att få ihop en tio i topp lista med de snabbaste målen i allsvenskan.

Ni läsare får gärna hjälpa så att vi kan utöka denna lista med fler snabba mål i allsvenskan. Tack vare Fotbollskanalen så kan vi visa två av de snabbaste målen i allsvenskans historia. Se och spela på fotboll live =>

Topp 10: Snabbaste målen i Allsvenskan någonsin

2. Marcus Pode, 2014, 8 sekunder, Häcken vs Örebro, 4-1

Årets snabbaste mål i allsvenskan tog endast åtta sekunder! Så snabbt kan man göra mål i fotboll, vilket Örebros spelare Marcus Pode visade genom att göra mål direkt efter avspark på Gamla Ullevi mot Häcken.

Hans 1—0 var årets snabbaste mål i allsvenskan 2015 och det näst snabbaste genom alla tider. Pode gjorde näst snabbaste målet NÅGONSIN. Dock hjälpte inte det super snabba ledningsmålet Örebro på Gamla Ullevi, utan Häcken vann till slut med med 4-1.

1. Daniel Freire Mendes, 2010, mål efter 6,4 sekunder, Kalmar FF vs Helsingborgs IF, 1-0

Daniel Freire Mendes är mest känd för att år 2010 ha gjort det snabbaste målet i allsvenskan genom tiderna. Sedan början av maj 2012 är Daniel Mendes svensk medborgare. Det snabbaste målet i Fotbollsallsvenskan genom tiderna gjorde han efter 6.4 sekunder mot Helsingborgs IF på Fredriksskans IP, 16 maj 2010.

Noterbart är att det dessutom var motståndarna Helsingborg som gjorde avspark. Bollen gick till en av Helsingborgs försvarare som sköt rakt på Mendes som ryggade i mål.

Matchen slutade 1-0, detta sedan segerskytten blivit utvisad i matchminut 27. Daniel Mendes mål efter sex sekunder, det snabbaste i allsvenskans historia, blev även det matchavgörande målet. Du kan återuppleva allsvenskans snabbaste mål någonsin härSe och spela på fotboll live =>

Allsvenskans snabbaste mål någonsin - se alla snabbaste mål i Allsvenskan!

Läs mer om Allsvenskan och snabba mål och skott i fotboll

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365